tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Στήριξη των αγροτών ζητά με επιστολή του στον Υπουργό ο Δήμαρχος Βέροιας

Με επιστολή που απέστειλε στην ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ζητά την άμεση οικονομική στήριξη των παραγωγών που οι καλλιέργειες τους επλήγησαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις.

«Κύριε Υπουργέ,

Ο αγροτικός κόσμος από την αρχή της φετινής καλλιεργητικής περιόδου αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή καθώς το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής, η έλλειψη εργατικών χεριών, οι δυσκολίες στη διάθεση των βιομηχανικών ροδάκινων, οι χαμηλές τιμές αλλά και οι ζημιές που προκάλεσε ο παρατεταμένος καύσωνας, έχουν επιφέρει σημαντικές απώλειες στα εισοδήματα των αγροτών.

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν σημαντικότατες ζημιές στην φετινή παραγωγή, με αποτέλεσμα την καρπόπτωση σε όποιες ποικιλίες ροδάκινων και νεκταρινιών συγκομίζονταν αυτή την περίοδο, με το μέγεθος της καταστροφής να είναι ανυπολόγιστο.

Είναι εμφανές ότι οι αγρότες του Δήμου μας έχουν υποστεί μείωση εισοδήματος και έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά και την τοπική οικονομία.

Λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα, σας καλούμε κ. Υπουργέ όπως μεριμνήσετε για την άμεση αλλά και δίκαιη στήριξη των αγροτών».

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69