BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Διαμάντης: "Στους επαγγελματίες ανησυχούντες λέμε ότι δεν φοβόμαστε"

Απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο επικεφαλής της παράταξης "Ισχυρός Δήμος" Κώστας Παλουκίδης, σε συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Στέργιος Διαμάντης σημείωσε:

"Χωρίς καμία έκπληξη ακούσαμε τη συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αντιπολίτευσης του Δήμου μας και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ" κ. Κώστα Παλουκίδη ο οποίος για άλλη μία φορά κόμισε "γλαύκα εις Αθήνας".

Ανέδειξε σαν νέο πρόβλημα ένα παλιό θέμα που ήδη βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση. Η ΔΕΥΑ Βέροιας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και γι αυτό δεν θα μπει σε αντιπαραθέσεις μέσω του Τύπου σε επίπεδο κοκορομαχίας.

Αν κάποιος νομίζει ότι διαθέτει ενοχοποιητικά στοιχεία που για δικούς του λόγους (που όλοι γνωρίζουμε) θέλει να χρησιμοποιήσει, δεν έχει παρά να απευθυνθεί αρμοδίως.

Οι συμπολίτες μας δεν θα πρέπει να ανησυχούν και τους διαβεβαιώνουμε ότι διαχρονικά η μέριμνα της ΔΕΥΑ Βέροιας είναι η παροχή των καλύτερων δυνατόν υπηρεσιών προς τους πολίτες με σεβασμό στο περιβάλλον.

Όσο για τους επαγγελματίες ανησυχούντες τους διαμηνύουμε ότι δεν φοβόμαστε".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69