tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Τετάρτη 10/07/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2024.

Αποδοχή ή μη δωρεάς προς τον Δήμο Βέροιας, ενός οικοπέδου με του επ’ αυτού διώροφου κτίσματος, που βρίσκεται στο ΟΤ 56 της πόλης Βέροιας, με πρόσωπο επί των οδών Κυριωτίσσης και Ειρήνης.

Αποδοχή ή μη δωρεάς προς τον Δήμο Βέροιας, ενός οικοπέδου μετά του επ’ αυτού διώροφου διατηρητέου κτίσματος, που βρίσκεται στο ΟΤ 146 της πόλης Βέροιας, με πρόσωπο επί της οδού Δημοσθένους.

Αποδοχή ή μη δωρεάς προς τον Δήμο Βέροιας για «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ-ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ» της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ».

Υποβολή ή μη πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Βέροιας στην πρόσκληση «Επενδύσεις για την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας σε τοπικό επίπεδο στους οικισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πράσινα σημεία-μεταφερόμενα έργα)» (Κωδικός Πρόσκλησης: 066.2.6.1) του Προγράμματος Κεντρική Μακεδονία για το έργο «Δημιουργία Πράσινου Σημείου Δήμου Βέροιας», αποδοχή των όρων του προγράμματος και εξουσιοδότηση Δημάρχου.

Υποβολή ή μη πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Βέροιας στην πρόσκληση «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων» (Κωδικός Πρόσκλησης: 067.2.4.3) του Προγράμματος Κεντρική Μακεδονία, αποδοχή των όρων του προγράμματος και εξουσιοδότηση Δημάρχου.

Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στην Γ.Γ.Α. για προγραμματισμό προσλήψεων πτυχιούχων φυσικής αγωγής, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, (ΙΔΟΧ) για τις ανάγκες υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» (ΠΑγΟ) περιόδου 2024-2025 του Δήμου Βέροιας.

Κατανομή εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις προσωπικού μερικής ή/και πλήρους απασχόλησης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων του Δήμου Βέροιας, σχολικού έτους 2024-2025.

Έγκριση ή μη επιμήκυνσης της απασχόλησης κατά ένα (1) έτος τριάντα επτά (37) ωφελούμενων του Η’ Κύκλου του Προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, στο πλαίσιο της αριθμ.πρωτ. 42119/15-07-2020 Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ.

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας ή μη πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας έτους 2024 του Δήμου Βέροιας.

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας ή μη σύναψης σύμβασης του Δήμου Βέροιας με ιδιώτη, για καθαρισμό περιαστικών αλσυλλίων για την κάλυψη της πυροπροστασίας έτους 2024.

Έγκριση ή μη έκτακτης μετακίνησης Αντιδημάρχου Οικονομικών στην Θεσσαλονίκη.

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την «Υπηρεσία Κοινής Επιστολικής Αλληλογραφίας με Φακέλους Προπληρωμένου Τέλους για τα έτη 2024-2025».

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για προμήθεια και εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων σε τρεις (3) Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βέροιας.

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Εργασίες Εσωτερικών Διαρρυθμίσεων-Περιβάλλοντος χώρου-Κτιριακού Εξοπλισμού σε κτίρια Παιδικών-Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Βέροιας για εναρμόνιση με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017» ΑΜ:61/2024.

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου της μελέτης «Πράξη εφαρμογής τμήματος πολεοδομικής μελέτης επέκτασης οικισμού Μακροχωρίου (Π.Ε. 2, 3, 4, 5, 7)».

Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Βέροιας και των Νομικών των Προσώπων για τα έτη 2025-2026».

Έγκριση ή μη συνέχισης εκτέλεσης του έργου «Αντιστηρίξεις οδών» ΑΜ:81/2022.

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση Κοινοχρήστων και Κοινωφελών Χώρων Δ.Ε. Βέροιας (2023)» ΑΜ:95/2023.

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων της Δημοτικής οδού Καστανιάς-Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά, πέριξ του σημείου με συντεταγμένες x:340338, ψ:4474745» ΑΜ:82/2022.

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Τριποτάμου» ΑΜ:133/2021.

Έγκριση ή μη 2ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Απ.Παύλου (2023)» ΑΜ:104/2023.

Έγκριση ή μη 2ου Α.Π.Ε., διάθεσης απροβλέπτων δαπανών, χρήσης των επί έλασσον δαπανών και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης Εργασιών (Σ.Σ.Ε.) Ήσσονος Σημασίας του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης» ΑΜ:155/2021.

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοιχίων οδών στην Τ.Κ. Ριζωμάτων» ΑΜ:77/2020.

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων και δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων Δήμου Βέροιας-Κατασκευή εξόδου κινδύνου και ολοκλήρωση πυροπροστασίας του 1ου Δημοτ.Σχολείου Βέροιας (ΥΠΟΕΡΓΟ 1)» ΑΜ:118/2020.

Έγκριση ή μη προσωρινής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. του Φ.Π. στη Δ.Κ. Βέροιας.

Έγκριση ή μη προσωρινής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων στο Κ.Υ.Ε. του Ε.Κ. στον οικισμό Ξηρολίβαδου.

Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής στο Κ.Υ.Ε. του Ε.Κ. στον οικισμό Ξηρολίβαδου.

Τροποποίηση-συμπλήρωση της αριθμ. 207/2024 απόφασης Δ.Ε. «Μη άσκηση ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 232/2024 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.».

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. Α317/2024 απόφασης του Μον. Πρωτοδικείου Βέροιας.

Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού στον Δ.Π.

Διαγραφή ή μη προστίμων Κ.Ο.Κ. από Χρηματικούς Καταλόγους παρελθόντων ετών.

Διαγραφή ή μη προστίμων Κ.Ο.Κ. από Χρηματικούς Καταλόγους παρελθόντων ετών.

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69