tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Ίσχυρός Δήμος" ο Χρήστος Μακρίδης - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας (ενότητα Βέροιας), με το ψηφοφέλτιο "Ισχυρός Δήμος" του Κώστα Παλουκίδη, είναι ο Χρήστος Μακρίδης. Ας τον γνωρίσοουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Κατάγομαι από το Μακροχώρι του Ν. Ημαθίας, από αγροτική οικογένεια, και γεννήθηκα το έτος 1967. Είμαι έγγαμος και έχω δύο δίδυμες κόρες 23 ετών, οι οποίες φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αφού τελείωσα την υποχρεωτική εκπαίδευσή μου φοίτησα στην Σχολή Μηχανικών Πολεμικής Αεροπορίας (τότε Σ.Μ.Π.Α) και παράλληλα στρατεύτηκα σ’ αυτήν. Το έτος 1989 προσλήφθηκα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μακροχωρίου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» όταν αυτός απαριθμούσε 28 μέλη (το έτος 2012 απαριθμούσε 3.374 μέλη).

Με όλα τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια του συνεταιρισμού και πάντα με πρωτεργάτη εμένα ως Διευθυντής αυτού, κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε επένδυση στο Μακροχώρι Ημαθίας το έτος 1992 για την τυποποίηση και εμπορία νωπών φρούτων και το έτος 1997 συμμετείχα προσωπικά στον πλειοδοτικό διαγωνισμό που διεξήχθη στο κτήριο της κεντρικής διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας για την απόκτηση της βιομηχανικής μονάδας παραγωγής κομπόστας φρούτων και χυμών. Το έτος 1998 (επόμενη χρονιά) και πάλι προσωπικά εγώ ως κύριος εισηγητής στην γενική συνέλευση των μελών προτάθηκε η εξαγορά από τον συνεταιρισμό το σύνολο των μετοχών της KON VERI AE (βιομηχανία παραγωγής κομπόστας φρούτων στην Βέροια) όπως και έγινε. Άμεσα μου προτάθηκε και η ανάληψη από μέρους μου της Γενικής Διεύθυνσης του Ομίλου πλέον, τη οποία και αποδέχθηκα. Το έτος 2004 συνέταξα τεχνοοικονομική μελέτη για τον εκσυγχρονισμό την βιομηχανικής μονάδας του συνεταιρισμού στον Κολινδρό ύψους 7 εκ. ευρώ η οποία υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το έτος 2006 με την δημιουργία τριών καινοτομιών όσον αφορά την παραγωγή της κομπόστας.
Επίσης ήμουν ο πρώτος, τουλάχιστον στην περιοχή μας, ο οποίος καθιέρωσα τον έλεγχο στους συνεταιρισμούς από ελεγκτικές εταιρίες όπως η ΣΟΛ ΑΕ.

Επίσης στις αρμοδιότητες μου συμπεριλαμβάνονταν:

- Ο έλεγχος και η έγκριση των συνταχθέντων Ισολογισμών καθώς και του ενοποιημένου Ισολογισμό του Ομίλου του συνεταιρισμού.

- Ως εξουσιοδοτημένος από τα ΔΣ και τις ΓΣ τόσο του συνεταιρισμού όσο και της ΑΕ (της οποίας ήμουν μέλος του ΔΣ) ήμουν ο υπογράφων κάθε συμβολαιογραφικής πράξης οποιουδήποτε ακίνητου το οποίο περιήλθε στα πάγια των.

- Ο συντονισμός της πορείας κάθε αστικής , ποινικής και διοικητικής (φορολογικά θέματα κλπ) υπόθεσης τόσο του συνεταιρισμού όσο και της ΑΕ με τις υποδείξεις-συμβουλές των νομικών συμβούλων τους.

- Η συμμετοχή μου τόσο στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΤΕ (Αθήνα) το οποίο θα επρόκειτο να λάβει απόφαση για θέματα του συνεταιρισμού και της ΑΕ όσο και η συμμετοχή μου στις εκάστοτε επιτροπές του Υπουργείου Οικονομικών και Γεωργίας επίσης για θέματα του συνεταιρισμού και της ΑΕ.

- Η εύρυθμη λειτουργία κάθε βιομηχανικής μονάδας του συνεταιρισμού και της ΑΕ καθώς και των τμημάτων αυτών.

- Ο σχεδιασμός εισκόμισης της Α’ ύλης των προϊόντων των ροδακίνων, αχλαδιών και βερίκοκων και ο προγραμματισμός ελέγχου της ποιότητας τους και από τα δεκαοκτώ κέντρα παραλαβής του συνεταιρισμού και της ΑΕ καθώς και η κατανομή τους προς σ αυτούς.

- Η παρουσία μου ως εκπρόσωπος του συνεταιρισμού και της ΑΕ σε κάθε έκθεση τροφίμων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

- Επαφές με ομοειδής βιομηχανίες για θέματα που απασχολούσαν τον κλάδο μας και με πολύ στενή σχέση και συνεργασία με την βιομηχανία ΝΤΑΜΑΒΑΝΤ ΑΕ στην Καρδίτσα της Θεσσαλίας.

- Ο συντονισμός όλων των τμημάτων των βιομηχανικών μονάδων του ομίλου.

- Και γενικά στις αρμοδιότητές μου συμπεριλαμβάνονταν κάθε κρίσιμο και σοβαρό θέμα που απασχολούσε τον συνεταιρισμό και την ΑΕ".

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69