tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του ΤΟΒ στον Δήμαρχο Βέροια

Μια ενδιαφέρουσα  και εποικοδομητική εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες από τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. ΤΟΒ (Τουριστικός Όμιλος Βέροιας) στον δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο  Βοργιαζίδη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και ο ειδικός συνεργάτης Γιάννης Βαλαχής.

Η πρόεδρος του ΤΟΒ, Γιάννα Πιλιτσίδου, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιηθήκαν στο πλαίσιο των Ανθισμένων Ροδακινιών  οι οποίες,  κατά κοινή ομολογία, ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες, έβαλαν τη Βέροια στο κάδρο της επικαιρότητας και την έκαναν την πρώτη πόλη στην Ελλάδα που καθιέρωσε τον «Τουρισμό της Θέασης των Λουλουδιών» (Flower Tourism). Επιπλέον έθεσε στον Δήμαρχο την ανάγκη εξεύρεσης ενός χώρου που θα στεγάσει τον Τουριστικό Όμιλο και συζήτησαν  σχετικά με την ανάγκη στήριξης εκ μέρους του Δήμου Βέροιας σε διαδικαστικά θέματα που αφορούν στην οργάνωση κατά τη διάρκεια των δράσεων του ΤΟΒ.

Ο  κ. Ασλανίδης ενημέρωσε τα μέλη του ΤΟΒ για τον σχεδιασμό των νέων «Τουριστικών Προϊόντων» που σχεδίασε και ετοιμάζεται να υλοποιήσει η Αντιδημαρχία Τουρισμού με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη μας σε επίπεδο τεσσάρων εποχών,  με τον ΤΟΒ να δηλώνει την πρόθεση του για έμπρακτη υποστήριξη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69