tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοργιαζίδης για Κορωνά: "Και για συντομία… πολιτικός καιροσκόπος"

Απαντώντας στη νέα επιστολή Κορωνά, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης σημείωσε:

"Εμφανίστηκε ο (επί 9 χρόνια έμμισθος και 1ο χρόνο άμισθος, μέχρι την παραίτησή του και αφού αρνήθηκε την άμισθη θέση του αντιδημάρχου Τουρισμού και -εν συντομία- πολιτικός καιροσκόπος) κος Κορωνάς, να μιλήσει για παραμύθια και δράκους…

Κε Κορωνά δεν σας ψέγουμε γιατί ήσασταν έμμισθος. Σας ψέγουμε γιατί αποχωρήσατε όταν πάψατε να έχετε έμμισθη θέση. Βέβαια, κινηθήκατε πιο έξυπνα από τον συνάδελφό σας, ο οποίος αποχώρησε την επόμενη μέρα της μη έμμισθης θέσης…

Δεν παραιτηθήκατε από την ΚΕΠΑ επειδή το θέλατε, αλλά επειδή ήταν συμπεφωνημένο από την πρώτη μέρα της θητείας (του εκάστοτε προέδρου). Όσον αφορά στη θέση του άμισθου αντιδημάρχου Τουρισμού, ευτυχώς που υπήρχαν κατά καιρούς και άλλοι στη συζήτηση (Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Διαμάντης) και αντιμετωπίζουν ως «αστεία», όσα προσπαθείτε να αιτιολογήσετε στις επιστολές σας.

Κύριε Κορωνά, μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο και σεβόμενος τους προκατόχους μου, θα ήταν τιμή για μένα να υπηρετήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού για τρεις θητείες, όπως ο κος Βλαζάκης.

Και βέβαια, παρ’ ότι ήσασταν επί χρόνια τοποθετημένος σε ευνοούμενες θέσεις από τη σημερινή δημοτική αρχή και κάποτε υπέρμαχος του έργου της, έρχεστε να θυμηθείτε το πόθεν έσχες των δημάρχων, το οποίο κάθε χρόνο δημοσιεύεται από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.

Απαντώντας λοιπόν για το δικό μου πόθεν έσχες, υπογραμμίζω ότι είναι δημοσιευμένο (και όχι διαθέσιμο σε όποιον το επιθυμεί όπως το δικό σας). Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι, χωρίς να κάνω την οποιαδήποτε αγορά, τα χρήματά μου είναι λιγότερα σε σχέση με αυτά που είχα, όταν εκλέχθηκα πρώτη φορά.

Και για να είμαστε ακριβείς: Τα χρήματα των αντιμισθιών μου ως αιρετός για τα 12 χρόνια, ανέρχονται σε 300.000 ευρώ (ήτοι 25.000 ευρώ καθαρό εισόδημα ανά έτος, δηλαδή το μισό από την προ κρίσεως εποχή) και όχι σε 400.000 ευρώ όπως αναφέρατε. Αν ήταν 400.000 ευρώ μπορεί να περίσσευαν και σε μένα για να αγοράσω ένα διαμέρισμα…

Κύριε Κορωνά ήσασταν αρμόδιος αντιδήμαρχος για το στεγαστικό των Ρομά και παρ’ όλα αυτά προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν είχατε καμία ευθύνη για το θέμα. Ευτυχώς, λίγους μπορείτε να κοροϊδέψετε.

Δεν υπάρχει παραμύθι, ούτε δράκος κ. Κορωνά. Υπάρχει μόνο ο δρόμος του πολιτικού καιροσκοπισμού τον οποίο ανοίξατε. Και στον οποίο διαβαίνετε…".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69