tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όνομα συνδυασμού και πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε ο υπ. δήμαρχος Βέροιας Μιχάλης Χαλκίδης (βίντεο, φωτογραφίες)

Το όνομα του συνδυασμού του και τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Μιχάλης Χαλκίδης. Το όνομα του συνδυασμού είναι «Μαζί για τον Δήμο Βέροιας» ενώ οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:

Κατερίνα Αλεξίου (Υπάλληλος ΟΑΕΔ)

Αλεξία Αντωνακακη (οικιακά)

Χρήστος Γουναράς (δικηγόρος)

Κώστας Ζιώγας (ελεύθερος επαγγελματίας)

Φώτης Θεοχαρόπουλος (δάσκαλος)

Θόδωρος Κακαγιάννης (καθηγητής)

Διονύσης Κούγκας (συνταξιούχος αστυνομικός, πρ. αστυνομικός διευθυντής)

Αντώνης Κουφόπουλος (συνταξιούχος)

Θωμάς Ντόβας (συνταξιούχος αστυνομικός)

Άγγελος Παπαντώνης (στρατιωτικός)

Άννα Σάσσαλου (οικιακά)

Γιώργος Σοφιανίδης (αναπληρωτής διοικητής ΟΑΕΔ Βέροιας)

Λάζαρος Τσαβδαρίδης (δικηγόρος)

Γιάννης Τσιαμήτρος (οικονομολόγος)

Χαράλαμπρος Τσιφλίδης (ελεύθερος επαγγελματίας)

Παναγιώτης Τσιούπρος (συνταξιούχος αστυνομικός)

Ηλίας Πάπαρης (οικονομολόγος)

Παναγιώτης Χαρέλας (αστυνομικός)

Τασούλα Χατζηκωστή (γυμνάστρια)

«Θεωρούμε όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε τον δήμο μπροστά. Το προσκλητήριο είναι ανοιχτό. Η αλήθεια είναι ότι είναι νωρίς η έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα. Προέχουν οι βουλευτικές εκλογές» σχολίασε ο κ. Χαλκίδης και πρόσθεσε:

«Σχετικά με την κομματική ταυτότητα, ο καθένας μπορεί να την κρατήσει για τον εαυτό. Προέχει η σύγκλιση απόψεων. Έχουμε υποψηφίους που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Τιμήθηκα από τη ΝΔ και υποκλίνομαι στο χώρο που ανήκω αλλά η κομματική μου ταυτότητα θα είναι σε αναστολή. Οφείλουμε να πορευτούμε χωρίς πολιτικές ταυτότητες. Θα επισκεφτούμε όλους τους πολιτικούς φορείς και θα ζητήσουμε την στήριξη τους. Θέλουμε την στήριξη όλων των κομμάτων και πρωτίστως του χώρου που ανήκω, Οι πολίτες ξέρουν και θα επιλέξουν τους ικανότερους. Αυτά που λένε ότι θα πάρουν χρίσματα, δεν με αγγίζουν. Πρέπει οι υποψήφιοι να βγουν στον Βεροιώτικο λαό και να πουν ποιοι είναι και ποιοι είναι οι στόχοι τους».

Ο κ. Χαλκίδης άσκησε και κριτική στην διοίκηση: «Ήρθα στην Βέροια, για να βάλουμε την στάμπα μας σε μια Βέροια που της ανήκει. Η δημοτική αρχή αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Για 14 χρόνια είναι τα ίδια πρόσωπα. Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, έκλεισε ο κύκλος τους. Πρέπει να έρθουν νέοι άνθρωποι. Δεν χωρούνε φιλοδοξίες, για μόνο κακό κάνουν. Υπάρχει χώρος για όλους. Δεσμεύτηκα ότι θα κάτσω μια πενταετία και μέσα από το χρονικό διάστημα θα αναδειχθεί η νέα ηγεσία. Είδα τον προϋπολογισμό τους. Δεν βγαίνει τίποτα. Τίποτα αναπτυξιακό δεν υπάρχει. Από σήμερα αρχίζει η κριτική».

Αναφορικά με το πρόγραμμα του είπε: «Θα επισκεφτούμε όλους τους φορείς, θα ακούσουμε τα αιτήματά τους και προσπαθήσουμε να τα εντάξουμε. Αυτά που μπορούν να γίνουν, αυτά θα πούμε. Πιστεύουν οι Βεροιώτες ότι ο σημερινός δήμαρχος, που δεν μπόρεσε να φέρει χρήματα στην πόλη, μπορεί να τα καταφέρει; Θα προσπαθήσουμε να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αυτή η δημοτική αρχή δεν πέτυχε τίποτα. Η κριτική μας θα είναι εποικοδομητική και με προτάσεις. Θα παλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε πολλά».

Ο κ.Χαλκίδης απευθυνόμενους προς τους άλλους δυο υποψηφίους που ακούγονται έστειλε το εξής μήνυμα:  «Προς τους άλλους δυο υποψηφίους που ακούγονται (Κουτσουπιάς, Παυλίδης), τους διαβεβαιώ, στις εκλογές δεν κατέβηκα για να φύγω. Κατέβηκα για να πάρω τον δήμο και θα τον πάρω. Τους καλώ να συστρατευτούμε γιατί ο στόχος είναι ένας, το καλυτερο αύριο του τόπου. Δεν χωρούν φιλοδοξίες».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69