tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: "Δεν φτάνει μόνο ο στολισμός..."

Σχολιάζοντας την πολιτική του δήμου Βέροιας την εορταστική περίοδο, ο Παύλος Παυλίδης σημείωσε ότι ενώ φέτος η πόλη στολίστηκε όμορφα, δεν είναι αυτό αρκετό για να αποτελέσει η Βέροια Χριστουγεννιάτικος προορισμός.

"Δεν φτάνει μόνο ο στολισμός. Χρειάζεται και ένα θέμα, ένα θεματικό πάρκο για να γίνει η Βέροια η 6η Χριστουγεννιάτικη πόλη της Ελλάδος" σημείωσε ο κ. Παυλίδης.

Ο Παύλος Παυλίδης πρότεινε να ανοίξει νωρίς μια ευρεία συζήτηση, με προτάσεις από όλες τις παρατάξεις ώστε έγκαιρα να συγκροτηθεί μια πρόταση για τη νέα χρονιά ώστε η Βέροια να αποτελέσει Χριστουγεννιάτικο προορισμο.

Επίσης, ο κ. Παυλίδης ανέφερε ότι η προσπάθεια να γίνει η Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης έχει μεγάλο κόστος. "Μπορεί να το σηκώσει αυτό το βάρος η πόλη; Ας έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να το συζητήσουμε" υπογράμμισε ο κ. Παυλίδης.

Τα οικονομικά δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο είπε στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και πρόσθεσε ότι το ζητούμενο είναι η ένωση των φορέων της τοπικής κοινωνίας για έναν κοινό σκοπό. "Σημασία έχει να υπάρχει το όραμα. Υποδομές έχουμε. Χρειαζόμαστε κάποιες ακόμη. Αξίζει να το προσπαθήσουμε" σημείωσε ο κ. Ασλανίδης.

"Αξίζε τον κόπο να προχωρήσουμε σε κάτι μεγάλο. Το βλέπουμε προσεκτικά, βήμα - βήμα. Αν είναι τόσο μεγάλο το κόστος δεν θα το κάνουμε" απάντησε ο δήμαρχος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69