tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το απερχόμενο συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Βέροιας συγχαίρει και ευχαριστεί

Η πρόεδρος και τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Βέροιας συγχαίρουν και εύχονται στον πρόεδρο και στα νέα μέλη της, καλή, γόνιμη και δημιουργική θητεία. Συγχαίρουν επίσης τους νέους προέδρους και τα νέα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ημαθίας και των ΔΗΜ.ΤΟ Αλεξάνδρειας και Νάουσας.

Ευχαριστούν τον υπουργό κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους βουλευτές κ. Αναστάσιο Μπαρτζώκα και κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον απερχόμενο πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ημαθίας, όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Βέροιας και της Ημαθίας, όπως και τα στελέχη του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την άψογη συνεργασία .       

Οι δημοτικές τοπικές οργανώσεις , τα πρωτογενή αυτά κύτταρα της παράταξης είναι ζωντανά και παράγουν έργο, απαρτίζονται από στελέχη που έχουν όρεξη για δουλειά και συνεργασία, προσεγγίζουν ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, εισφέρουν προτάσεις και αφουγκράζονται προβληματισμούς, τους οποίους οφείλουν να μεταφέρουν στα κεντρικά πολιτικά όργανα, συμβάλλοντας στην λήψη αποφάσεων.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Βέροιας προσπάθησε όλο το προηγούμενο διάστημα να είναι κοντά στην κοινωνία τόσο μέσα από τη διαρκή της αρθρογραφία, επικοινωνία  και συνεργασία με τους τοπικούς φορείς όσο και μέσα από πλείστες δράσεις πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, πολιτικές εκδηλώσεις , ομιλίες και θεματικές ομάδες εργασίες με κεντρικά πολιτικά στελέχη που επισκέφθηκαν το νόμο, όπως και εκδηλώσεις με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος που άγγιξαν τον απλό πολίτη όπως ασφάλεια στο διαδίκτυο, προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, συλλογή βιβλίων, συλλογή τροφίμων και έμπρακτη ενίσχυση κοινωνικών δομών του δήμου μας.

Ευχόμαστε το νέο συμβούλιο να συνεχίσει αφουγκραζόμενο την τοπική κοινωνία συμβάλλοντας ως κύτταρο του κόμματος στην επίτευξη του κυβερνητικού  έργου  και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Θα είμαστε στο πλευρό σας.

Για το απερχόμενο συμβούλιο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ Βέροιας

Η π. Πρόεδρος

Συρμούλα Τζήμα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69