tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναντήση Βοργιαζίδη με Πέτσα - Τι συζήτησαν

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 στο ΥΠΕΣ, στην Αθήνα, μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα και του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας, Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Ο κ. Βοργιαζίδης παρέθεσε σειρά θεμάτων που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση δίνοντας προτεραιότητα στο ζήτημα της χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και του πλαφόν που έχει τεθεί στην επιχορήγηση των Δήμων, καθώς συνυπολογίζονται τα ποσά του «Φιλόδημος Ι».

Παράλληλα οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη βάση της ένταξης και δημοπράτησης έργων προκειμένου να προκύπτουν νέα από την οικονομική έκπτωση επί του προϋπολογισμού.

Ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης δήλωσε ετοιμότητα της παρούσας Αρχής για εκτέλεση δημόσιων έργων και πρότεινε τη δυνατότητα δημοπράτησης μικρών έργων με ίδια έσοδα από τους δήμους χωρίς προηγούμενη ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης» με αποπληρωμή των χρημάτων από το πρόγραμμα αμέσως μετά την αποδοχή τους, ώστε η διαδικασία υλοποίησης να είναι πιο σύντομη.

Τέλος, την αυτοδιοικητική ατζέντα έκλεισε η συζήτηση για το ενδεχόμενο χρηματοδότησης των Δήμων από το Ταμείο Ανάκαμψης ως εργαλείο ανάπτυξης μετά την πανδημία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69