tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμαρτυρία έξω από τράπεζα έκαναν στην Βέροια μέλη του ΜέΡΑ25

Το πρωΐ της Παρασκευής μέλη της ΟΒ ΜέΡΑ25 Βέροιας πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Βέροια, ζητώντας την κατάργηση του προγράμματος ΗΡΑΚΛΗΣ 2 το οποίο σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, υπάρχει μόνο για να «ωφεληθούν τα αρπακτικά».

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Βάσης του ΜέΡΑ25 Βέροιας

Σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Ζαβού που δημοσιεύθηκε στις 13 Απριλίου σε ΦΕΚ: «Η περίοδος παροχής εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 4649/2019 (Α 206), παρατείνεται κατά δεκαοκτώ (18) μήνες από την 9η Απριλίου 2021, ημερομηνία δημοσίευσης της υπό στοιχεία C(2021) 2545 απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το ανώτατο συνολικό ποσό της δυνάμενης να χορηγηθεί εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για την ανωτέρω περίοδο ανέρχεται στο ύψος των δώδεκα δισεκατομμυρίων (12.000.000.000) ευρώ».

Η εγγύηση δηλαδή του ελληνικού δημοσίου στα αρπακτικά ταμεία μέσω του προγράμματος «Ηρακλής» όχι απλώς δεν καταργείται, αλλά παρατείνεται κιόλας για επιπλέον 18 μήνες, τη στιγμή που μέχρι και ο επίορκος κεντρικός τραπεζίτης κ. Στουρνάρας, κάνει λόγο πλέον για δημόσιες εγγυήσεις που θα εκπέσουν υπέρ των αρπακτικών.

Το ΜέΡΑ25 από την πρώτη στιγμή απαιτούσε και απαιτεί την κατάργηση του «Ηρακλή», με τον οποίο η Κυβέρνηση μεθοδεύει τη μεγάλη λεηλασία. Ο κόσμος δηλαδή να χάνει τα σπίτια και τα μαγαζιά του και παράλληλα ο ίδιος κόσμος μέσω δανεισμού του ελληνικού δημοσίου, να εγγυάται τα 12 δις στα αρπακτικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει επιτέλους θέση για τον «Ηρακλή»; Ή απλώς ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάζει προγράμματα για «νέο πτωχευτικό» και δήθεν προστασία της πρώτης κατοικίας, όταν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει όσο ισχύει ο «Ηρακλής» και συνεχίζουν να πωλούνται τα κόκκινα δάνεια στα funds, όπως άλλωστε δόθηκε η δυνατότητα επί διακυβέρνησης του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69