tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Παύλος Παυλίδης - Δείτε τον λόγο

Σύγκληση εκτάκτου δημοτικού συμβουλίου για να συζητηθεί το αν θα πρέπει να κατασκευαστεί κλειστό γυμναστήριο σε οικόπεδο κοντά στο νέο διοικητήριο, ζητά ο επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες" Παύλος Παυλίδης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Με αφορμή την ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο για την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προωθήσει την κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου δίπλα από τον χώρο που πρόκειται να κατασκευαστεί το νέο Διοικητήριο και επειδή κάποιες αποφάσεις είναι μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού, συνεπώς η εφαρμογή τους δεν επιδέχεται διορθωτικών παρεμβάσεων, θα ήθελα να ζητήσω την σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνο θέμα την αναζήτηση της καλύτερης επιλογής αξιοποίησης του χώρου αυτού.

Θεωρώ επίσης λογικό αλλά και αναγκαίο για την επιλογή της καλύτερης λύσης, το να κληθούν και όλοι οι φορείς του Δήμου μας να καταθέσουν την άποψή τους, για ένα θέμα που για δεκαετίες θα συνεισφέρει θετικά ή αρνητικά στην ομαλή ζωή του τόπου μας.

Προκαταβολικά θα ήθελα επίσης να ενημερώσω για την θέση της δικής μας παράταξης των "Συνδημοτών" επί του θέματος. Επιγραμματικά, θεωρούμε άριστη την επιλογή εγκατάστασης στον χώρο αυτόν του Σταθμού Υπεραστικών λεωφορείων και των Αστικών.

Διότι:

Είναι από πλευράς οδικών αξόνων σε συγκοινωνιακό κόμβο. Επιτρέπει τα Υπεραστικά λεωφορεία να προσεγγίσουν εξυπηρετώντας τους πολίτες, χωρίς να επιβαρύνουν ούτε κατ΄ελάχιστον την κυκλοφορία της πόλης.

Είναι ο διαθέσιμος χώρος επαρκής σε έκταση, ώστε να φιλοξενήσει έναν σύγχρονο σταθμό, παρέχοντας στους ταξιδιώτες άριστες συνθήκες παραμονής και εξυπηρέτησης.

Με δεδομένη την μεταφορά της αστυνομίας σε όμορο χώρο, ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών που επιθυμούν να ταξιδέψουν, δεδομένου ότι στους χώρους αυτούς ενίοτε η παραβατική συμπεριφορά είναι κατά τι ενισχυμένη.

Επιπλέον, γειτνιάζει με το νέο Διοικητήριο και θα είναι εύκολη και αποδοτική η επίσκεψη των πολιτών στις υπηρεσίες για την επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν.

Ταυτόχρονα προτείνουμε την κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου στους χώρους κάτω από την Ελιά, όπου μπορούν οι επισκέπτες με άνεση να προσεγγίσουν τους χώρους αυτούς, εύκολα να παρκάρουν και εξίσου εύκολα να επισκεφτούν την πόλη για τις αγορές τους ή και για έναν καφέ. Άλλωστε ο υπαίθριος χώρος του προοριζόταν για την στάθμευση των Ι.Χ. που με το ασανσέρ και τις ηλεκτρικές σκάλες θα προσέγγιζαν το κέντρο.

Αξίζει νομίζω να αφιερώσουμε μια συνεδρίαση για ένα θέμα που για τις επόμενες δεκαετίες είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69