tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ασλανίδης: Στηρίξτε την τοπική αγορά

Η τοπική αγορά και οι τοπικοί επαγγελματίες επλήγησαν, όπως και οι συνάδελφοί τους σε όλη την χώρα, από τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν και συνεχίζουν να εφαρμόζονται για την μη διάδοση του κορονοϊού. Χάθηκαν εισοδήματα, συσσωρεύθηκαν οφειλές και η αγωνία για την επόμενη ημέρα είναι μεγάλη.

Μιλώντας για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ημαθίας, ο Λάζαρος Ασλανίδης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν την τοπικά αγορά για να σταθούν όρθιοι οι τοπικοί επαγγελματίες και να μην έχουμε λουκέτα στην τοπική αγορά. Ο κ. Ασλανίδης στην τοποθέτησή του ανάφερε και μια σειρά από παροχές που εξασφαλίστηκαν σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας.

Για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς μίλησε και ο Δημήτρης Τσανακτσίδης, ο οποίος εκτός από δημοτικός σύμβουλος είναι και αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας. Ο κ. Τσανακτσίδης κάλεσε την δημοτική αρχή να σταθεί δίπλα στους πολίτες και ζήτησε να μην εισπραχθούν τα τέλη από καταστήματα που έμειναν κλειστά λόγω κορονοϊού.

"Συνεχίζεται η χρυσή τομή μεταξύ υγείας και οικονομίας" σχολίασε ο δήμαρχος Βέροιας και πρόσθεσε ότι ο δήμος Βέροιας θα συνεχίζει να αποφασίζει την απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας στις επιχειρήσεις που έμειναν κλειστές, θα συνεχιστούν η μείωση του 50% του τέλους τραπεζοκαθισμάτων, η παράταση πληρωμής λογαριασμών νερού, η παροχή βοήθειας από το Βοήθεια στο Σπίτι στις ευπαθείς ομάδες, η απαλλαγή από τα τροφεία των παιδικών σταθμών, η παροχή συμβουλευτικής βοήθειας, η διεξαγωγή ενημερωτικών δράσεων από το Κέντρο Κοινότητας, η παραχώρηση του κεντρικού ΚΑΠΗ για αιμοληψίες, η κατ' οίκον διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ, η βοήθεια στην διεξαγωγή rapid τεστ, η αγορά εξοπλισμού για εξ αποστάσεως διδασκαλία στα σχολεία (τάμπλετ, υπολογιστές) και η προμήθεια μασκών και αντισηπτικών για τα σχολεία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69