tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουλτίδης στο «Εξ αποστάσεως» - Τι λέει για την πρόταση στήριξης της κοινωνίας, για γάμο Παυλίδη, για συνεργασία Βοργιαζίδη-Μπατσαρά, για Βεργίνα

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουλτίδης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή "Εξ αποστάσεως" του Πληροφοριοδότη. Απαντώντας σε ερωτήσεις, παρουσίασε την πρόταση της παράταξης "Συνδημότες" για την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν από την πανδημία. 

Τόνισε ότι αντί το Δημοτικό Συμβούλιο να ασχολείται με το πως θα αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της πανδημίας, συζητά ζητήματα καθημερινότητας ενώ πρόσθεσε ότι όλες οι προτάσεις των "¨Συνδημοτών" μπαίνουν στο...αρχείο από την Δημοτική Αρχή.

Σε ερώτηση για τις βολές που δέχεται ο επικεφαλής της παράταξης Παύλος Παυλίδης για τον γάμο του γιου του με πολλούς καλεσμένους, ο κ. Γουλτίδης απάντησε ότι είναι χτύπημα κάτω από την μέση διότι δεν θα πρέπει να εμπλέκονται οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα στην πολιτική. Επίσης σημείωσε ότι είναι ανέκδοτο ότι ο γάμος επιβάρυνε την κατάσταση στην Ημαθία διότι δεν ασχολήθηκε ο ΕΟΔΥ με ανίχνευση ενώ κρούσματα υπήρχαν παντού. 

Αναφορικά με την συνεργασία Βοργιαζίδη - Μπατσαρά, ο κ. Γουλτίδης υποστήριξε ότι είναι συνεργασία συναλλαγής και πρόσθεσε ότι η παράταξη Μπατσαρά με την στάση που κρατά στερεί θέσεις αντιπολίτευσης από τις παρατάξεις της μειοψηφίας στα Νομικά Πρόσωπα και τις επιτροπές του δήμου. Σχολιάζοντας τις επιδόσεις της δημοτικής αρχής, τόνισε ότι δεν άλλαξε τίποτα με την πολιτική της τα τελευταία χρόνια στον τόπο και ότι ασχολείται μόνο με την διαχείριση της καθημερινότητας. 

Σε άλλες απαντήσεις που έδωσε, υποστήριξε τα εξής:

- Δεν έπρεπε να παραχωρηθεί ο Βιολογικός Καθαρισμός σε ιδιώτη που δεν είναι πιστοποιημένος. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο ανάδοχος ότι η μέθοδός του εξαφανίζει την ύλη. Δεν μπορεί να παραχωρηθεί δημοτικό εργαλείο για να ωφεληθεί ιδιότης. 

- Δεν έχει γίνει τίποτα από το 2014 για τα νεκροταφεία της Βέροιας.

- Δεν έχει γίνει ακόμη χρήση της κυκλοφοριακής μελέτης που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

- Δεν υπάρχουν παρεμβάσεις της διοίκησης που να οδηγούν στο αύριο.

- Υστερεί σε υποδομές η Βεργίνα. Δεν έχει κατασκευαστεί χώρος στάθμευσης στο νέο Μουσείο που σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί. 

- Δεν υπάρχει σχέδιο στην περιοχή Ωρολογίου για ενοποίηση των σημείων που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Γουλτίδη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69