tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας την Τετάρτη 09-12-2020 και από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεών τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Προέλεγχος Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης οικονομικής διαχείρισης έτους 2019 του Δήμου Βέροιας και υποβολή του στο Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 2ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας και φωτισμού.

ΘΕΜΑ 3ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του συντελεστή φόρου φωτιζόμενης επιφάνειας.

ΘΕΜΑ 4ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών χρήσης πεζοδρομίων-κοινοχρήστων χώρων κ.λ.π.

ΘΕΜΑ 5ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών στάθμευσης.

ΘΕΜΑ 6ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών διαφήμισης.

ΘΕΜΑ 7ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του τέλους Τέλεσης Γάμων.

ΘΕΜΑ 8ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης.

ΘΕΜΑ 9ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των δικαιωμάτων παροχής υπηρεσιών στα νεκροταφεία Δ.Ε. Βέροιας και λοιπών Δ.Ε.

ΘΕΜΑ 10ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του δικαιώματος βοσκής.

ΘΕΜΑ 11ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του ημερήσιου τέλους συμμετοχής στις λαϊκές αγορές του Δήμου.

ΘΕΜΑ 12ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του τέλους αυθαίρετης χρήσης δημοτικών εκτάσεων.

ΘΕΜΑ 13ο Αποδοχή ή μη των όρων συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και υποβολή η μη αιτήματος ένταξης πράξης με τίτλο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» στα πλαίσια της πρόσκλησης ΑΤ05 με τίτλο «Ανάπτυξη της υπαίθρου – Αγροτική Οδοποιία».

ΘΕΜΑ 14ο Διαπίστωση υπερ της αναγκαιότητας σύναψης σύμβασης του Δ. Βέροιας με ιδιώτες για την υπηρεσία υλοτόμησης δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους με γερανοφόρο όχημα.

ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για «Προμήθεια τεσσάρων (4) απορριμματοφόρων οχημάτων».

ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση ή μη πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη μειοδότη του έργου «Εξωτερικοί χρωματισμοί 10ου Δημοτ. Σχολείου».

ΘΕΜΑ 17ο Έγκριση ή μη πρακτικού του διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη μειοδότη του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 2ου Δημ. Σχολείου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 18ο Έγκριση ή μη πρακτικού του διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη μειοδότη του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Δοβρά (2020)».

ΘΕΜΑ 19ο Έγκριση ή μη πρακτικού του διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη μειοδότη του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Βιλα Βικέλα».

ΘΕΜΑ 20ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμημάτων του αριθμ. 1147ζ αγροτεμαχίου αγροκτήματος της Κοινότητας Πατρίδας.

ΘΕΜΑ 21ο Έγκριση ή μη της αριθμ. 153/2020 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. (ΚΑΠΑ), περί αναμόρφωσης (3ης) του προϋπολογισμού του, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 22ο Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της υπηρεσίας «Σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

ΘΕΜΑ 23ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο Ι.Κηριμκηρίδη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69