tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για το θάνατο του Θανάση Γεωργιάδη

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Θανάση Γεωργιάδη εξέδωσε ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Στο μήυμα αναφέρει:

"Εκ μέρους του Δήμου Βέροιας, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του Ιατρού και τέως Βουλευτή Ημαθίας και επί 8 συνεχή χρόνια Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (1983-1990), Θανάση Γεωργιάδη. Ο χαμός του Θανάση συνιστά μεγάλη απώλεια για όλη την τοπική μας κοινωνία την οποία υπηρέτησε με θαυμαστή αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Σε όποια θέση ευθύνης κι αν υπηρέτησε, τόσο με την ιδιότητα του Ιατρού όσο και εκείνη του πολιτικού, ο Θανάσης Γεωργιάδης, διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα και τις αξίες του, αγωνιζόμενος πάντα για το κοινό καλό και πάνω από όλα για τον απλό συνάνθρωπο και συμπολίτη.

Η ακεραιότητα του και το πολιτικό ήθος του είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να εμπνέουν και τις νεότερες γενιές πολιτικών του τόπου μας μέσα από τις εξιστορήσεις όλων όσων ενέπνευσε επί δεκαετίες ως πρότυπο πολιτικού άνδρα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του και πρώην Δήμαρχο Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, και στα δυο παιδιά του, Κώστα και Αφροδίτη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69