tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΔΕΥΑ Βέροιας για τον θάνατο του Θανάση Γεωργιάδη

Από την ΔΕΥΑ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Διοίκηση και το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην Αφροδίτη, τον Κωνσταντίνο, τη Χαρούλα, και τους συγγενείς, για την ξαφνική απώλεια του Αθανάσιου Γεωργιάδη, του «Θανάση μας».

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μεγάλη θλίψη και δοκιμασία. Πόσο μάλλον όταν το πρόσωπο αυτό είναι ο καταξιωμένος επιστήμονας Γιατρός, ο οραματιστής και συνάμα αποτελεσματικός Πολιτικός, ο υποδειγματικός Οικογενειάρχης, ο ξεχωριστός Φίλος, ο «Θανάσης μας».

Οι αναμνήσεις ενός ανθρώπου που πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά του σε όλους, που έζησε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του τους καρπούς των καλών του πράξεών, θα είναι πάντα ισχυρότερες από τον θάνατο.

Ο θάνατος αφήνει έναν πόνο που κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει και η αγάπη αφήνει μια μνήμη που κανείς δεν μπορεί να κλέψει.

Αυτοί που αγαπάμε δεν μπορούν ποτέ να είναι πιο μακριά από μια σκέψη μας. Όσο υπάρχει μνήμη γι 'αυτούς, θα ζουν για πάντα στην καρδιά μας.

Τον γνωρίσαμε, τον εκτιμήσαμε και τον θαυμάζαμε όλοι, θα παραμείνει για πάντα στις μνήμες μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια από τη ΔΕΥΑΒ - Στέργιος Διαμάντης".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69