tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο webinar του Δήμου Βέροιας για την τοπική αγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Δήμου Βέροιας με θέμα «Ο εμπορικός κόσμος της Βέροιας στην εποχή του κορονοϊού: Digitalmarketing και νέες ευκαιρίες» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας, Καλλίστρατου Γρηγοριάδη, της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Τσιπουρίδου, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Βέροιας και δημοτικού συμβούλου, Λάζαρου Ασλανίδη, και του Ειδικού Συνεργάτη στο Επιμελητήριο Ημαθίας, Βασίλη Δαληγγάρου και κύριο ομιλητή τον ειδικό σε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ, Αποστόλη Αϊβαλή, Managing Partner της AIVAL.COM και Manager του εκπαιδευτικού οργανισμού KNOWKRUNCH.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διατυπώθηκαν χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για το πως οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά το διαδίκτυο και τις δυνητικές ευκαιρίες που κρύβονται στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων σε μια περίοδο που τα καταστήματα παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Αϊβαλής «χαίρομαι πολύ που με κάλεσε ο Δήμος Βέροιας. Αν όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα εκπαιδεύσουν τους πολίτες τους στο κομμάτι αυτό,  στο τέλος θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος δήμος έχεις τους καλύτερους digital πολίτες. Έτσι, θα βοηθούσατε την τοπική οικονομία. Έχω μιλήσει σε πολλά συνέδρια σε όλον τον κόσμο, όμως με νοιάζει πάρα πολύ η τοπική αυτοδιοίκηση, αυτή η μικροκοινότητα, γιατί έτσι ξεκινάς και γίνεσαι μεγάλος. Σιγά σιγά, μικρές κοινότητες οι οποίες είναι εκπαιδευμένες, και αργά ή γρήγορα ενώνονται και γίνονται ένα. Και τότε θα έχει ελπίδα και η Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα είναι πίσω από αυτό. Πολύ καλή αρχή, πολλά μπράβο από μένα, σας το λέω από καρδιάς».

Από την πλευρά του ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε ότι «η σημερινή διαδικτυακή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής επιλογής του Δήμου Βέροιας να μεταβεί στη ψηφιακή εποχή. Έτσι λοιπόν σήμερα, αξιοποιώντας τα πολύτιμα εργαλεία της τεχνολογίας και αφουγκραζόμενοι την ανησυχία και τις αγωνίες του εμπορικού κόσμου της πόλης για το παρόν και μέλλον των τοπικών επιχειρήσεων στην εποχή του κορονοϊού, διοργανώνουμε τη σημερινή εκδήλωση με μόνο στόχο να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες της περιοχής. Ως Δήμος Βέροιας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις με οποιοδήποτε διαθέσιμο μέσο, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο»

Το βίντεο της εκδήλωσης έχει αναρτηθεί ήδη στο επίσημο κανάλι του Δήμου Βέροιας στο YouTube, έτσι ώστε όσοι επαγγελματίες της περιοχής το επιθυμούν να μπορούν να το παρακολουθήσαν, οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69