tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο αντιδήμαρχος Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης στο "Εξ αποστάσεως" - "Πως προχωράει ο ψηφιακός μετασχηματισμός του δήμου"

Ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Πολιτικής Βέροιας, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ήταν καλεσμένος στο νέο "Εξ αποστάσεως" του Πληροφοριοδότη.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα άμεσα σχέδιά του, στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού του δήμου Βέροιας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα myKEPlive που υλοποιείται στον δήμος Βέροιας και δίνει την δυνατότητα στους δημότες να ζητήσουν από το σπίτι τους πιστοποιητικά από τον δήμο και να τα λάβουν είτε με email είτε με το ταχυδρομείο.

Μίλησε για την εφαρμογή που θα θέσει στην διάθεση του κοινού στην αρχή του νέου χρόνου ο δήμος Βέροιας για να καταθέτουν οι δημότες τα αιτήματά τους, να λαμβάνουν απαντήσεις αλλά και να παρακολουθούν την πορεία υλοποίησής τους. Επίσης μίλησε για το νέο ηλεκτρονικό τρόπο υποβολής αιτημάτων από τους διευθυντές σχολείων προς τον δήμο.

Ο κ. Γρηγοριάδης είπε ακόμη ότι έως τον Φεβρουάριο θα έτοιμη η νέα πιο πλούσια και πιο λειτουργική ιστοσελίδα του δήμου και μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα είναι στον αέρα η ιστοσελίδα για τις υιοθεσίες αδέσποτων σκύλων. Το όνομα της ιστοσελίδας θα είναι Περίτας, όπως το όνομα του σκύλου του Μ. Αλεξάνδρου.

Τέλος, σημείωσε ότι προχωρά η αναβάθμιση και επέκταση του δωρεάν ασύρματου δικτύου ίντερνετ, πρόσθεσε ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο το σύστημα για online ραντεβού των δημοτών με τις υπηρεσίες του δήμου και τέλος γνωστοποίησε ότι ο δήμος Βέροιας ετοιμάζει να καταθέσει νέα πρόταση για να διεκδικήσει χρήματα για προγράμματα "Έξυπνης Πόλης".

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69