tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Εξ αποστάσεως": Σειρά συνεντεύξεων στον Πληροφοριοδότη με αιρετούς της αυτοδιοίκησης - Πρώτος καλεσμένος ο δήμαρχος Βέροιας

Σήμερα, ο «Πληροφοριοδότης» εγκαινιάζει έναν κύκλο συνεντεύξεων με αιρετούς της αυτοδιοίκησης. Από τις σελίδες του «Πληροφοριοδότη» θα περάσουν οι εκλεγμένοι που ασκούν διοίκηση αλλά και οι συνάλεδφοί τους στα έδρανα των δημοτικών συμβουλίων που βρίσκονται στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Η αρχή των εκπομπών αυτών με τίτλο «Εξ αποστάσεως» γίνεται με τον δήμαρχο Βέροιας Κώνσταντίνο Βοργιαζίδη, ενώ στις αμέσως επόμενες συνεντεύξεις θα προβληθούν οι απόψεις των επικεφαλής παρατάξεων «Συνδημότες» και «Προτεραιότητα στον Πολίτη», Παύλου Παυλίδη, Αντώνη Μαρκούλη.

Τι είπε ο δήμαρχος Βέροιας

Στην πρώτη συνέντευξη, φιλοξενούμενος ήταν ο δήμαρχος Βέροιας. Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση που διαμόρφωσε το νέο κύμα κορονοϊού και τα προβλήματα που δημιούργησε στον δήμο Βέροιας.

Στην συνέχεια απάντησε στο τι είναι το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και ποια θα είναι τα οφέλη από την εκπόνησή του. Αμέσως μετά, μίλησε για το «Βιοκλιματικό - πολιτιστικό δίκτυο διαδρομών στην παλιά πόλη της Βέροιας», τι θα αλλάξει στην πόλη και πότε θα ξεκινήσει.

Επόμενο θέμα συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την παραχώρηση του παλαιού δικαστικού μεγάρου και στην πρόθεση της κυβέρνησης να το παραχωρήσει έναντι τιμήματος.

Ο κ. Βοργιαζίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μίλησε για έργα του δήμου που «τρέχουν» ή πρόκειται να «τρέξουν» το επόμενο διάστημα.

Τέλος, δείτε τι απάντησε όταν του ζητήθηκε να αξιολογήσει τις επιδόσεις του νέου διοικητικού σχήματος αλλά και το τι είπε για την συνεργασία με την παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69