tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Η κυβέρνηση δεν κάνει λάθη, εφαρμόζει πολιτικές"

Κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφώσει η μάχη κατά του κορονοϊού, ασκεί με ανακοίνωσή του ο Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Αντώνης Μαρκούλης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Η κυβέρνηση με υποκριτικά δάκρυα στα μάτια και χρησιμοποιώντας σεπτές οπτικά προσωπικότητες του ιατρικού χώρου, αντιμετωπίζει την υγειονομική κρίση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μικρή ομάδα πολιτών και δεύτερες σκέψεις για τα εργασιακά δικαιώματα των χιλιάδων εργαζομένων.

Δεν προχώρησε από το καλοκαίρι στη δημιουργία μονάδων εντατικής θεραπείας με την απλή πράξη του ανοίγματος υπαρχόντων νοσοκομειακών υποδομών. Κλασική περίπτωση, μία από τις δεκάδες, το «Λοιμωδών» της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, πλήρωσε χρυσάφι τις -ανεπαρκείς από μόνες τους- παροτρύνσεις «μένουμε σπίτι» στους μεγαλοκαναλάρχες, εξοφλώντας τις προεκλογικές υποχρεώσεις και δίνοντας προκαταβολές για τις επόμενες.

Δεν υποχρέωσε τις ιδιωτικές κλινικές να επιτελέσουν το καθήκον τους νοσηλεύοντας περιστατικά που χρήζουν ιατρικής φροντίδας χωρίς επιλογή νόσου. Απεναντίας, συνομολόγησε τα κέρδη των εμπορικών αυτών επιχειρήσεων, αναθέτοντάς τους απλά τα εύκολα και ακίνδυνα. Είναι, βλέπεις, οι ημέτεροι...

Δεν προχώρησε στην πρόσληψη ιατρικού προσωπικού με ταχύτατες μη γραφειοκρατικές διαδικασίες. Μάλιστα σήμερα κυβερνητικά στελέχη βλέπουν... κομματικό δάκτυλο πίσω από τις εύλογες αντιδράσεις των ανθρώπων που «παίζουν» τη ζωή τους αγόγγυστα μέχρι σήμερα και που ζητούν το αυτονόητο. Βοήθεια!

Δεν βλέπουν ότι στον εργασιακό χώρο η αμοιβή των εργαζομένων βαίνει διαρκώς μειούμενη και ότι τα εργασιακά δικαιώματα αποτελούν πλέον μια όμορφη ιστορία από το παρελθόν...

Δεν μπορεί να τιθασεύσει την εμμονή μιας Υπουργού που δεν εννοεί να καταλάβει ότι λογικά δεν στέκει να απαγορεύεται η συνεύρεση άνω των τεσσάρων πολιτών και να επιμένει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος όταν σε μια αίθουσα βρίσκονται στοιβαγμένα 25 παιδιά και ένας εκπαιδευτικός.

Δεν μπορεί να ζητήσει την παραίτηση του Υπουργού Μεταφορών, στο πεδίο αρμοδιότητας του οποίου τελέστηκε το «έγκλημα του αιώνα» με την επιμονή να χρησιμοποιείται περιορισμένος αριθμός μέσων μεταφοράς και τους πολίτες να στοιβάζονται κυριολεκτικά με άμεσο κίνδυνο της ζωής τους, επειδή τυγχάνει να λέγεται Καραμανλής και χαλούν οι εσωκομματικές ισορροπίες...

Η Αριστερά οφείλει (και το πράττει) να σταθεί όρθια. Να στηρίξει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που αποβλέπουν στη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών (όλων αδιακρίτως...) και να καταθέσει αμέσως μετά την ολοκληρωμένη πρότασή της για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την υγεία, τα εργασιακά δικαιώματα. Σήμερα γίνονται κοσμογονικές μεταβολές σε βάρος των μεσαίων και κατώτερων οικονομικά στρωμάτων. Δεν πρέπει απλώς να επανέλθουμε στα προ της κρίσης, πρέπει οι στόχοι μας να είναι ένα βήμα πιο μπροστά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69