tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δήμος Βέροιας για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» (ΕΕΚ) από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται το διάστημα 16 με 22 Σεπτεμβρίου είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους.

Ο δήμος Βέροιας για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με σχετικό ενημερωτικό και διαδραστικό υλικό που απεστάλη στα σχολεία του Δήμου μας για εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη. Το 2020 εστιάζουμε στην ενημέρωση γιατί εξαιτίας των μέτρων του covid–19, δράσεις σε ανοιχτούς χώρους σε συνθήκες συγχρωτισμού πρέπει να αποφεύγονται..

Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» (ΕΕΚ) εστιάζει κάθε χρόνο σε διαφορετικά θέματα που συνδέονται με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Το θέμα που επιλέχθηκε για το 2020 είναι "Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους" (‘Zero-emission mobility for all’) και το σύνθημα "Μετακινήσου υπεύθυνα!".

Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και Αντιδημαρχεία Παιδείας Δήμου Βέροιας

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες:

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69