tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συγκέντρωση ονομάτων διακριθέντων αθλητών για βράβευση στο πλαίσιο των Ελευθερίων της Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόκειται να βραβεύσει τους αθλητές, τις ομάδες και τους προπονητές της πόλης μας που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αθλητικούς αγώνες οι οποίοι διεξήχθηκαν από τον Οκτώβριο 2019 έως τον Σεπτέμβριο 2020, καταλαμβάνοντας την 1η, 2η και 3η θέση.

Σημειώνεται ότι λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας η καθιερωμένη εκδήλωση-τελετή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος ενώ τα βραβεία θα απονεμηθούν απευθείας στους συλλόγους, κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βέροιας, εντός του μήνα Οκτώβριου.

Διευκρινίζεται επίσης ότι δεκτές θα γίνουν αποκλειστικά οι διακρίσεις που επετεύχθησαν κατ’ ελάχιστο σε πανελλήνιο επίπεδο και μόνο μετά τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης της εκάστοτε αθλητικής ομοσπονδίας. Η αδυναμία χορήγησης βεβαιώσεων συνιστά αυτόματο αποκλεισμό από τη διαδικασία.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε, τους αθλητικούς συλλόγους να μας γνωρίσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 02/10/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βέροιας, τα ονοματεπώνυμα των διακριθέντων αθλητών, τα τηλεφωνά τους, το αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν, τη θέση που κατέλαβαν, μαζί με την επίσημη βεβαίωση της εκάστοτε Ομοσπονδίας.

Η παραπάνω ημερομηνία είναι δεσμευτική για όλους και εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου Βέροιας στο τηλέφωνο του 2331350617.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69