tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αντώνης Μαρκούλης: "Η Βέροια αυτή την Κυριακή αλλάζει σελίδα!" (φωτογραφίες, βίντεο)

Με σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή και δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο του δήμου, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην οδό Ελιάς, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Στην ομιλία του ο κ. Μαρκούλης τόνισε (στο βίντεο η ομιλία του):

"Πολίτες της Βέροιας,

ο κύβος ερρίφθη! Η Βέροια αυτή την Κυριακή αλλάζει σελίδα! Η Βέροια την Κυριακή δείχνει τον δρόμο της Δημοκρατίας, δείχνει τον δρόμο της Ελπίδας, δείχνει τον δρόμο της Προοπτικής! Η σημερινή σας παρουσία δίνει μήνυμα ανανέωσης, δίνει μήνυμα αλλαγής, δίνει μήνυμα δύναμης. Η μεγάλη αυτή συγκέντρωση στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας και νίκης. Την Κυριακή πηγαίνουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω αυτούς που αποφάσιζαν χωρίς εμάς.

Πολίτες της Βέροιας,

Αυτήν την Κυριακή, αλλάζουμε σελίδα. Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα αλλάξουμε βιβλίο! Κάνουμε παρελθόν τη στασιμότητα, την αδράνεια και την ανικανότητα. Φέρνουμε την ελπίδα, το όραμα και την αξιοπρέπεια μπροστά.

Δεν θα τους αφήσουμε να μας κρατήσουν άλλο πίσω.

Τώρα, με τους Πολίτες και για τους Πολίτες, πηγαίνουμε μόνο μπροστά!

Από τον Δεκέμβριο του 2018, οπότε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της υποψηφιότητάς μας, και μέχρι σήμερα, δείξαμε ότι είμαστε μία παράταξη με σχέδιο, με σοβαρότητα, με προοπτική να διοικήσει τον Δήμο της Βέροιας. Σε αντίθεση με άλλες υποψηφιότητες, που όλο αυτό το διάστημα αναλώθηκαν σε μεγαλοστομίες, σε γενικολογίες και σε συνθηματολογία, εμείς είμαστε η μοναδική παράταξη που με καθαρό και στοχευμένο προγραμματικό λόγο σταθήκαμε σοβαροί στην προεκλογική περίοδο.

Η σημερινή σας παρουσία είναι η ψήφος εμπιστοσύνης για τη μέχρι τώρα πορεία μας.

Φίλες και φίλοι,

ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε οριστικά με το καθεστώς που επί πενταετία «κρατούσε» την πόλη πίσω, στερώντας της κάθε προοπτική ανάπτυξης.

ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε στον τόπο ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν αυτές οι δυνάμεις που θα πάνε την πόλη μπροστά.

Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, η οργή μας για την ανικανότητά τους ξεχειλίζει και φωνάζουμε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ! ΤΩΡΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. Τέρμα με το κατεστημένο της αβελτηρίας και της ανικανότητας.

Ένα κατεστημένο που νιώθει πλέον το τέλος του να είναι κοντά και αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις.

Ποια είναι, λοιπόν, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή;

Προσπαθεί να εκπέμψει την εικόνα του «καλού παιδιού», το οποίο δήθεν είναι μακριά από τη διαπλοκή και την τακτοποίηση ημετέρων. Μα ακόμη και η σύνθεση του ψηφοδελτίου καταδεικνύει το αντίθετο. Με έμμεση παραβίαση της νομοθεσίας περί των κωλυμάτων εκλογής, συμμετέχουν ως υποψήφιοι, παιδιά και σύζυγοι υπαλλήλων νομικών προσώπων, που ταυτόχρονα τα παιδιά τους αναλαμβάνουν την εκτέλεση έργων δια της μεθόδου της απευθείας ανάθεσης αλλά και συνεργάτες εργολάβων που εκκρεμεί η αποπληρωμή του εργολαβικού ανταλλάγματος από εκτελεσθέντα έργα.

Τακτοποιούν, με νομιμοφανή τρόπο, τα δικά τους παιδιά και, όταν τίθεται θέμα, κλαψουρίζουν περί του δικαιώματος και των δικών τους παιδιών στην εργασία, λησμονώντας ότι μία χρηστή Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να βλέπει ισότιμα όλους τους πολίτες και κυρίως όλους τους νέους.

Όμως, τα «κατορθώματα» τους δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ξανά τη γέφυρα Κούσιου, ένα έργο πλήρως χρηματοδοτημένο από ιδιώτες, το οποίο εδώ και δέκα χρόνια παραμένει ανολοκλήρωτο. Είναι περιττό να αναφέρω ξανά το ζήτημα του κολυμβητηρίου, ενός έργου που δεν έγινε ποτέ όμως παρόλα αυτά κόστισε ακριβά στους πολίτες του Δήμου. Και βέβαια, δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τον επίσης ανολοκλήρωτο δρόμο που θα συνέδεε τον οικισμό του Σελίου με το Άνω Σέλι.

Οι κάτοικοι της πόλης μας έρχονται αντιμέτωποι με μία κατάσταση που δυσκολεύει την καθημερινότητά τους: αδέσποτα, απορρίμματα, βρώμικοι κάδοι, λακκούβες, έλλειψη χώρων στάθμευσης, κυκλοφοριακό, απουσία βασικών υποδομών. Όλα αυτά συνθέτουν την προβληματική εικόνα που δυστυχώς επικρατεί σήμερα στον αστικό ιστό.

Αλλά και η περιφέρεια του Δήμου, οι Κοινότητές μας, αφέθηκαν στην τύχη τους. Στις επισκέψεις μας στα χωριά διαπιστώσαμε την εικόνα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι καθημερινά: την εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης. Είναι αδιανόητο, εν έτει 2019, να υπάρχουν Κοινότητες χωρίς αποχετευτικό δίκτυο, όπως ο Άγιος Γεώργιος και η Βεργίνα. Είναι ανεπίτρεπτο, η Βεργίνα, η οποία θα έπρεπε να αποτελεί την ατμομηχανή της τουριστικής δραστηριότητας του Δήμου, να μη διαθέτει αποχετευτικό δίκτυο. Είναι ντροπιαστικό, οι τουρίστες στη Βεργίνα να γίνονται θεατές της εκροής των βόθρων σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης.

Ενόψει, λοιπόν, των εκλογών της Κυριακής καλείται ο δημότης να επιλέξει με ποιους θα συνεχίσει από δω και πέρα την πορεία του:

-Θα συνεχίσει με τους ίδιους που τα μέγιστα ευθύνονται για την πανθομολογούμενη οπισθοδρόμηση;

-Θα συνεχίσει με εκείνους που σήμερα υπόσχονται να κάνουν όσα δεν έκαναν επί πολλές θητείες;

-Θα συνεχίσει με εκείνους που δοκιμάσθηκαν και ξαναδοκιμάσθηκαν, μετρήθηκαν και ξαναμετρήθηκαν και τελικά βρέθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων;

Όχι, κύριοι! Έφτασε η ώρα της ανατροπής. Έφτασε η ώρα της ελπίδας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αναγέννησης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ανασυγκρότησης.

Αυτοί, φίλες και φίλοι, είναι που εδώ και χρόνια υπόσχονται πολλά και τελικά πράττουν ελάχιστα. Εμείς, από την άλλη, είμαστε αυτοί που θα πράξουμε περισσότερα από αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε.

Τον Μάρτιο, στη μεγάλη συγκέντρωση στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ εκθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για τον Δήμο μας. Τον Απρίλιο δόθηκε τμηματικά στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας. Συνοπτικά, τα κυριότερα σημεία του προγράμματός μας είναι:

-η ολοκλήρωση επιτέλους των τριών μεγάλων έργων που θα δώσουν ώθηση ανάπτυξης στον Δήμο μας: της γέφυρας Κούσιου, του δρόμου Σέλι-Άνω Σέλι και του κολυμβητηρίου,

-η βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας, η προώθηση της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων και η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης της πληρότητάς τους

-η προμήθεια του Δήμου με ειδικό μηχάνημα επούλωσης λακκούβων και ασφαλτόστρωσης

-η κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης, η σύνδεση των κοντινών Κοινοτήτων με τον βιολογικό καθαρισμό της Βέροιας και η δημιουργία νέων μικρών βιολογικών στις απομακρυσμένες Κοινότητες του Δήμου

-η ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών και σχολικών κτιρίων, στο πλαίσιο μίας γενικής πολιτικής φιλικής προς το περιβάλλον

-η απαρέγκλιτη και σταθερή εφαρμογή του Νόμου για τα αδέσποτα ζώα με αναβάθμιση του ρόλου του καταφυγίου-κυνοκομείου, προκειμένου να δοθεί λύση στο μεγάλο τούτο πρόβλημα, που βασανίζει τον Δήμο μας

-η εισαγωγή του συστήματος της έξυπνης στάθμευσης έναντι συμβολικού αντιτίμου των 60 λεπτών του Ευρώ ανά ώρα στις κεντρικές αρτηρίες και λήψη ειδικής μέριμνας για δωρεάν στάθμευση των οχημάτων από τους κατοίκους των λοιπών περιοχών, η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης και περιφερειακών χώρων στάθμευσης στις εισόδους της πόλης, η λειτουργία του χώρου στάθμευσης κάτω από την Ελιά και η μεταφορά των σταθμαρχείων των Υπεραστικών, Αστικών Λεωφορείων εκτός κέντρου της πόλης

-ο ανασχεδιασμός της Πλατείας Ωρολογίου, για να ξαναγίνει ένας πνεύμονας στο κέντρο της πόλης

-η διεκδίκηση και αξιοποίηση για τουριστικούς σκοπούς του κτιρίου των Παλαιών Δικαστηρίων

-η δημιουργία αθλητικού πάρκου και πάρκου αναψυχής στο Δ.Α.Κ. Μακροχωρίου με έμφαση στον μαζικό αθλητισμό

-η ανάδειξη του φράγματος της Αγίας Βαρβάρας σε έναν χώρο αναφοράς για τους πολίτες με την κατασκευή ενός εκτενούς ποδηλατόδρομου και πεζόδρομου, εκτεινόμενου από τους Λαδόμυλους μέχρι τη λίμνη

-η βελτίωση επί το ασφαλέστερο του δρόμου Βέροιας-Βεργίνας

-η ανάδειξη της Βεργίνας σε παγκόσμια πολιτιστική πρωτεύουσα με τη διοργάνωση διεθνούς φεστιβάλ απονομής βραβείων σε διάφορους τομείς (βραβεία ALEXANDER)

-η δημιουργία πολιτιστικής διαδρομής με άξονα τον Τριπόταμο, η οποία θα «παντρεύει» αρμονικά τη σύγχρονη πόλη (αγορά, καφέ, εστιατόρια) με τις παλιές συνοικίες (Κυριώτισσα, Μπαρμπούτα)

-η καθιέρωση πεζής διαδρομής που θα συνδέει τα θρησκευτικά μνημεία της πόλης

-ο συντονισμός δράσεων, πρωτοβουλιών ή ακόμη και δυναμικών κινητοποιήσεων για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα καθώς και η δημιουργία Ειδικού Γραφείου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής

-το βάθεμα της Δημοκρατίας, μέσα από τη διοργάνωση ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων, την εφαρμογή του θεσμού των Τοπικών Συνελεύσεων, την προώθηση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης και τη ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

-η ανάπτυξη εφαρμογής αναφοράς προβλημάτων σε ζωντανό χρόνο και η λειτουργία Τηλεφωνικής Γραμμής Δημότη

-η ενίσχυση των κοινωνικών δομών (Δημοτικό Ιατρείο και Φαρμακείο, Βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Παντοπωλείο, Λεωφορείο)

-η εύρεση, σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία του καταλληλότερου χώρου για τη μετεγκατάσταση των Ρομά, με γνώμονα τη διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης

-η βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη και τις δημοτικές υπηρεσίες για τα Άτομα με Αναπηρία.

Όλα τα παραπάνω, φίλες και φίλοι, θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου ο νέος αυτοδιοικητικός μας χάρτης, το νέο συμβόλαιο τιμής με τους δημότες για ένα καταρχήν νοικοκύρεμα του Δήμου μας.

Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο στο οποίο κυριαρχούν οι αρχές της αυτοδιοικητικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο.

Επιδιώκουμε την απελευθέρωση και την ανάδειξη νέων κοινωνικών δυνάμεων. Έχουμε επιλέξει, αντί να συμπεριλάβουμε στο ψηφοδέλτιό μας παράγοντες ή παραγοντίσκους, να εκφράσουμε το μαζικό κίνημα, τους λαϊκούς αγώνες και τους λαϊκούς αγωνιστές. Να βγάλουμε στο προσκήνιο τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής.

Ήθελα επιπλέον να επισημάνω τη συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων στη σημερινή συγκέντρωση. Τούτο έχει να κάνει και με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας που απαρτίζεται από πολλούς νέους ανθρώπους. Δώσαμε τόπο στα περήφανα νιάτα που εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών εγκαταλείπουν την χώρα και δεσμευόμαστε να είμαστε συνοδοιπόροι τους.

Ο Δήμος Βέροιας τώρα χρειάζεται Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους αποφασισμένους να αγωνισθούν, να διεκδικήσουν και να συγκρουσθούν αν χρειασθεί, για την προκοπή του τόπου.

Και εμείς έχουμε τη βούληση για μία τέτοια πολιτική.

Έχουμε τη βούληση να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας εκείνους που έθεσαν στο περιθώριο τον Δήμο της Βέροιας.

Αισθανόμαστε βαριά την ευθύνη για την προκοπή μιας περιοχής όπως η δική μας, με μακρόχρονη Ιστορία και θα αγωνισθούμε για μια προοπτική ανάπτυξης αντάξια της, έτσι ώστε η Βέροια εκτός από γεωγραφικό σταυροδρόμι να αποτελέσει και παγκόσμιο σταυροδρόμι γεωπολιτικών εξελίξεων.

Σας κοιτάζουμε ίσια στα μάτια, γιατί δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές αμαρτίες και σας ζητάμε να μας στηρίξετε.

Να στηρίξετε τον συνδυασμό μας με όλες σας τις δυνάμεις.

Φίλες και φίλοι,

Τα προσωπεία έπεσαν. Οι πολίτες γνωρίζουν πια το ποιόν της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Οι πολίτες γνωρίζουν τώρα ποιοι είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν την πορεία το Δήμου στο σκοτάδι. Όμως, πλέον, ξέρουν και αυτούς που μπορούν να οδηγήσουν τον Δήμο στο ξέφωτο.

Γι’ αυτό, την Κυριακή, δώστε μας τη δύναμη για να σηκώσουμε τον ήλιο της Ελπίδας πάνω από τη Βέροια. Για να δώσουμε Προτεραιότητα στις ανάγκες των Πολιτών. Την Κυριακή γράφουμε Ιστορία. Την Κυριακή θα νικήσουμε"

Υποψήφιοι

Α. ΔΗΜΟΣ

Δημοτική Ενότητα Αποστόλου Παύλου

  1. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΓΕΩΠΟΝΟΣ)
  1. ΓΩΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΥΠΟΨ. ΔΙΔΑΚΤΩΡ Α.Π.Θ., ΜΕΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ)
  1. ΚΩΤΣΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)
  1. ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
  1. ΜΠΑΡΓΙΑΜΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΞΕΝΑΓΟΣ)
  1. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ)
  1. ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

Δημοτική Ενότητα Βεργίνας

  1. ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ)
  1. ΣΤΑΘΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑΣ)
  1. ΦΩΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ)

Δημοτική Ενότητα Βέροιας

  1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ)
  1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΛ)
  1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΑΓΕΙΡΑΣ)
  1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (ΓΙΟΥΛΗΣ) (ΕΜΠΟΡΟΣ)
  1. ΓΑΛΙΚΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΣΟΥΛΑ) (ΑΝΕΡΓΗ, ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ S/M ΑΡΒΑΝΤΙΔΗΣ)
  1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (ΑΓΡΟΤΗΣ)
  1. ΓΙΑΛΑΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
  1. ΓΚΙΚΑ ΠΑΓΩΝΑ‑ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  1. ΔΑΒΟΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ (ΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ ΤΕ, ΓΕΩΡΓΟΣ)
  1. ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΘΕΜΕΛΗ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ
  1. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΙΝΤΖΕΒΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ)
  1. ΙΝΤΖΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ)
  2. ΚΑΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ)
  1. ΚΙΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ-ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΡΓΩΝ)
  1. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ)
  1. ΛΟΒΑΣΙΔΟΥ ΒΕΡΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΜΑΡΑΓΚΟΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
  1. ΜΟΡΦΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  1. ΜΠΕΡΜΠΕΡΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  1. ΠΑΝΤΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)
  1. ΠΗΤΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ (ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ)
  1. ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ)
  1. ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΜΙΛΑ (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ)
  1. ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  1. ΣΑΜΠΑΖΟΒΑ ΟΛΕΣΣΙΑ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  1. ΣΚΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ)
  1. ΣΥΝΑΧΕΙΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)
  2. ΤΑΪΛΑΧΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΕΣΥ)
  1. ΤΖΕΛΕΠΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
  1. ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ)
  1. ΤΟΥΠΕΞΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΑΕΕ)
  1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
  1. ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  1. ΤΣΑΚΕΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ- ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠ. ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞ. ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ)
  1. ΤΣΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ)
  1. ΤΣΙΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
  1. ΤΣΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)
  1. ΦΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΓΡΟΤΗΣ)
  1. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ)

Εκλογική Περιφέρεια Δοβρά

  1. ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ (ΠΕΤΡΙΝΑ) (ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  1. ΠΕΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΓΡΟΤΗΣ)
  1. ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)
  1. ΤΣΕΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΕΩΡΓΟΣ)

Εκλογική Περιφέρεια Μακεδονίδος

  1. ΚΟΥΤΣΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ)
  1. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ)

Β. ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Κοινότητα Βέροιας

  1. TSELIOS STEFANOS HANS
  2. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΟΦΙΑ
  3. ΓΙΟΥΒΑΝΤΣΙΚΛΑΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  4. ΔΑΒΟΡΑ ΤΣΙΦΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  5. ΜΑΜΠΑΕΒΑ ΣΑΠΑΡΓΚΟΥΛ (ΓΑΛΗΝΗ)
  6. ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  7. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  8. ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  9. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  10. ΣΑΡΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ
  11. ΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κοινότητα Διαβατού

  1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
  2. ΤΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  4. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  5. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΧΙΟΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Κοινότητα Μακροχωρίου

  1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  2. ΓΩΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  3. ΖΕΡΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  4. ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  5. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ
  6. ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
  7. ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
  8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  9. ΤΣΙΝΑΦΟΡΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  10. ΦΥΝΤΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κοινότητα Ράχης

  1. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΩΜΑΣ
  2. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΩΫΣΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
  3. ΜΩΫΣΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
  4. ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
  5. ΤΣΑΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κοινότητα Τριποτάμου

  1. ΑΜΠΝΤΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ
  2. ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΑΓΑΠΙΟΣ
  3. ΚΟΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  4. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  5. ΧΙΟΝΙΔΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

Κοινότητα Αγίας Μαρίνης

  1. ΑΡΑΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
  2. ΜΠΟΥΤΣΚΑ ΜΑΡΙΑ
  3. ΠΕΪΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
  4. ΣΙΑΪΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  5. ΧΑΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ

Κοινότητα Αγίου Γεωργίου

  1. ΚΑΛΑΪΝΤΖΙΔΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ
  2. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  4. ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ
  5. ΜΠΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
  6. ΜΠΟΥΤΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κοινότητα Ριζωμάτων

  1. ΑΡΣΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
  2. ΚΟΥΤΣΑΝΤΑ ΑΡΣΕΝΑ ΜΑΡΙΑ
  3. ΠΑΣΙΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
  4. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
  5. ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κοινότητα Φυτείας

  1. ΓΚΑΛΑΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  2. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  4. ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΥ ΑΡΓΥΡΕΝΙΑ
  5. ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πρόεδρος

Μουρατίδης Γεώργιος (Γιωρίκας)

Αντιπρόεδρος

Σπυρόπουλος Πέτρος, ειδ. Νεφρολόγος

Επιτροπή Οικονομικού

Βουλουτάκης Ζαχαρίας

Νέγκας Νικόλαος

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Γραφείο Νομικής Κάλυψης

Γκίκα Παγώνα-Αλεξάνδρα (κιν.: 6956227575)

Κουτζάμπασης Αναστάσιος (κιν.: 6942451718)

Ντίτουρα Χρυσούλα (κιν.: 6981829776)

Τροχόπουλος Κωνσταντίνος (κιν.: 6949988674)

Γραφείο Τύπου

Κουρόγλου Μιχάλης

Γραφείο Οργανωτικού

Τζελέπης Κωνσταντίνος

Υπεύθυνοι Κινητοποιήσεων

Γαλίκας Ιωάννης

Μανωηλίδης Γεώργιος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σιδηρόπουλος Τέλλης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69