BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Μεσημεριανές θα γίνουν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας, ο πρόεδρος του σώματος, Μιχαηλίδης, ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή που αφορά τις συνεδριάσεις.

Σύμφωνα με αυτή, οι συνεδριάσεις του συμβουλίου θα καθιερωθούν πλέον το μεσημέρι, αντί για τις συνήθεις απογευματινές ώρες. Όπως εξήγησε, η αλλαγή αυτή έχει στόχο να διευκολύνει το προσωπικό του δήμου, καθώς δέκα περίπου υπάλληλοι που εμπλέκονται στη διαδικασία των συνεδριάσεων δεν θα χρειάζεται να εργάζονται μέχριαργά το βράδυ, αποφεύγοντας έτσι περιττή ταλαιπωρία.

Παρά την πρωτοβουλία του Μιχαηλίδη, υπήρξε αντίδραση από τον Θεόφιλο Κορώνα. Ο κ. Κορώνας εξέφρασε την έντονη διαφωνία του, υποστηρίζοντας πως η ώρα των μεσημεριανών συνεδριάσεων είναι ακατάλληλη. Επισήμανε ότι η αλλαγή ενδέχεται να δυσκολέψει πολλούς δημοτικούς συμβούλους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή άλλων δεσμεύσεων κατά τις ώρες αυτές.

Η συζήτηση για την αλλαγή της ώρας των συνεδριάσεων φαίνεται πως θα απασχολήσει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο, καθώς αναμένονται και άλλες τοποθετήσεις από τα μέλη του σώματος, προτού ληφθεί μια οριστική απόφαση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69