tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση PROWEIN 2023 του Ντίσελντορφ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των προϊόντων του τόπου μας θα συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών PROWEIN 2023, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 21 Μαρτίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Messe Dusseldorf – Exhibition Centre, στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία.

Στόχος της Περιφέρειας με τη συμμετοχή της είναι η προώθηση προς τη διεθνή αγορά των εκλεκτών τοπικών κρασιών και αλκοολούχων ποτών που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον οινικό κλάδο, η εξωστρέφεια της παραγωγής και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας, που παίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία εν γένει.

Η Διεθνής Έκθεση PROWEIN 2023 - International Trade Fair Wines and Spirits αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Οι περισσότεροι ανά τον κόσμο επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η Prowein 2022 κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με 6.900 εκθέτες από 64 χώρες και περισσότερους από 61.500 επαγγελματικούς επισκέπτες, από 143 χώρες.

Στην έκθεση μπορούν να προβληθούν:

Κρασιά, κρασιά με ονομασία προέλευσης, αφρώδη κρασιά, βιολογικά κρασιά, γλυκά κρασιά, fruit wines, kosher wines, μη αλκοολούχα κρασιά και ποτά, ποτά βασισμένα σε κρασί, σαμπάνια, αποστάγματα όπως ούζο, ρακί, τσίπουρο, λευκά αλκοολούχα ποτά, λικέρ, μπύρες, ανθρακούχο νερό, μεταλλικό νερό, αξεσουάρ για μπαρ και κάβες, εξοπλισμός, περιοδικά του κλάδου κλπ.

Είναι η πέμπτη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών, δίνοντας τη δυνατότητα σε σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα και δείχνοντας τον επαγγελματισμό των παραγωγών της Περιφέρειάς μας, που στοχεύουν σε αγορές διαχρονικά, αυξάνοντας το κύρος τους.

Για τη συμμετοχή στην Έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου χώρου, με ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα, τα οποία θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

-τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις

-τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της

προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

-την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ

-τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ξανασυμμετέχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/ τυποποιηθεί/ μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη περιφέρεια.

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (βλ. συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 (Γλυκερία Καραλή), 2313330391 (Χαρίκλεια Τσιαμπαλή) και 2313330052 (Μαρία Ελευθεριάδου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69