tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η παράταξη Παπαστεργίου στηρίζει την εκδήλωση του ΚΕΜΑΕΔ

Ανοιχτό κάλεσμα για την στήριξη της εκδήλωσης, που θα γίνει σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στο χώρο των τεχνών Βέροιας για την στήριξη των σκοπών του «Κέντρου Μέριμνας ατόμων με ειδικές δεξιότητες του Δήμου Βέροιας απευθύνει η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία». Για το σκοπό αυτό μάλιστα αντιπροσωπεία της  περιφερειακής παράταξης με τον επικεφαλή της και ιατρό Χρήστο Παπαστεργίου, θα παραστεί σήμερα στην εκδήλωση.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συμμετέχει ο γνωστός καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος στο μήνυμα του επισημαίνει «Με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση από το Κέντρο Μέριμνας ατόμων με ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας να συμμετάσχω στην εκδήλωση που θα γίνει στη Βέροια στις 30 Νοεμβρίου στο χώρο τεχνών Βέροιας. Είμαι της άποψης, όποιος δεν κάνει τίποτε για τους άλλους, δεν κάνει τίποτε για τον εαυτό του.

Σκεφτείτε φίλες και φίλοι μου πως, βρείτε πόσο πολλά σας έχει δώσει ο Θεός και από αυτά κρατήστε εκείνο που χρειάζεστε. Τα υπόλοιπα τα χρειάζονται άλλοι. Εκείνη την ημέρα θα πάρω χαρά από την χαρά των παιδιών. Σας περιμένω».

Νωρίτερα ο κ. Παπαστεργίου θα έχει συνάντηση στο Κλειδί Ημαθίας με τον πρόεδρο της Κοινότητας Χαράλαμπο Τσολάκη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69