tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Νάουσα: Υπογράφηκε το πρωτόκολλο του διεθνούς θεματικού δικτύου σχολείων για την Αειφορία

Παρουσία του δημάρχου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα η υπογραφή του πρωτοκόλλου του διεθνούς θεματικού δικτύου σχολείων για την Αειφορία  με τίτλο "Οικολογία των σχέσεων. Ανάμεσα στη φροντίδα και τη βιωσιμότητα".

Μεταξύ των συμμετεχόντων στο δίκτυο είναι και ο Δήμος της Νάουσας, που εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο , και τα σχολεία της πόλης: Λάππειον 1ο Γυμνάσιο, 1ο και 2ο ΓΕΛ.

Το δίκτυο προωθείται μεν από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο (Ιταλικό Σχολείο) Αθηνών, και από τον Οργανισμό του (μαθητικού) Φεστιβάλ Φιλοσοφίας στη Μεγάλη Ελλάδα (Σικελία, Αττική, Πελοπόννησος και Βόρεια Ελλάδα), το οποίο εδρεύει στην Σικελία και τον Δήμο της Sciacca (Ακράγας), τελεί δε υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Το δίκτυο, πέρα από τους εκπαιδευτικούς του στόχους που έχουν θέσει τα υπογράφοντα μέλη, φιλοδοξεί να αποτελέσει μοχλό πολιτιστικής ανάπτυξης και αξιοποίησης της φυσικής, ιστορικής, καλλιτεχνικής, αρχαιολογικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της επικράτειας των δήμων στους οποίους λειτουργούν τα σχολεία του δικτύου, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις πολιτιστικές ανταλλαγές Ιταλών και Ελλήνων μαθητών. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69