tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραχώρηση προκατασκευασμένου οικίσκου στο Κέντρο Υγείας από τον Δήμο Νάουσας

Έναν προκατασκευασμένο οικίσκο για εξέταση Covid-19 παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας  (πρώην ΙΚΑ) ο Δήμος Νάουσας, ανταποκρινόμενος στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Νάουσας, προκειμένου να διενεργείται εκεί ο έλεγχος ύποπτων  κρουσμάτων  Covid-19 και να αποφεύγεται η επίσκεψη στα ιατρεία και η επαφή με το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.

Η παράδοση του οικίσκου έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (15.12.2020) παρουσία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, των αντιδημάρχων Αντώνη Καραγιαννίδη και Βασίλη Τζουβάρα και της υπεύθυνης  επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Νάουσας, Αγγελικής Παπαγιάννη.

«Προχωρήσαμε στην εγκατάσταση του οικίσκου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Νάουσας, δίνοντας τη δυνατότητα να εξετάζονται ύποπτα περιστατικά Covid σε ανεξάρτητο χώρο, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας και προσφέροντας παράλληλα ασφάλεια στους εργαζόμενους», δήλωσε ο Δήμαρχος  Νάουσας, Νικόλας  Καρανικόλας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69