tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρανικόλας: "Ο επικίνδυνος ιός επιμένει και τα περιοριστικά μέτρα είναι απολύτως αναγκαία"

Με αφορμή την επιβολή περιοριστικών μέτρων στην κίνηση των πολιτών, λόγω κορονοϊού, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

σας απευθύνω έκκληση να τηρείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλα τα απαιτούμενα μέτρα, που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία για την ανάσχεση της πορείας μετάδοσης του κορονοϊού, η οποία δυστυχώς παρουσίασε ανησυχητική αύξηση  και στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα.

Ο επικίνδυνος ιός επιμένει και δυστυχώς τα νέα περιοριστικά μέτρα είναι απολύτως αναγκαία για τον περιορισμό της διασποράς του.

Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε συμμάχους όλους τους πολίτες, που θα πρέπει να δείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη. Δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας και σας καλώ τις κρίσιμες αυτές ώρες να επιδείξουμε όλοι υπευθυνότητα,  σύνεση και σοβαρότητα.

Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όσους νοσούν και στις οικογένειες τους,  γρήγορη ανάρρωση. Να μην ξεχνάμε ότι θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να βρίσκεται στη θέση τους.

Ο Δήμος μας είναι εδώ για να παράσχει κάθε πληροφορία και κάθε βοήθεια σε όποιον το χρειάζεται.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται επί ποδός λαμβάνοντας όλα  τα απαιτούμενα μέτρα, με  στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Τα  δεδομένα σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή μας αξιολογούνται συνεχώς και βρισκόμαστε σε άμεση και άριστη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς  (Αστυνομία, Πολιτική Προστασία,  ΕΟΔΥ, Νοσοκομείο, υγειονομικούς φορείς κ.ά) ώστε να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα.

Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι ενήμεροι για τους κινδύνους από τα αποτελέσματα της ασθένειας του COVID. Δεν πρέπει να πιστεύουμε τις παραπλανητικές ειδήσεις, που τροφοδοτούν σε άλλους πανικό και σε άλλους αδιαφορία, δημιουργώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Οι επιστήμονες είναι οι μόνοι που δίνουν την υπεύθυνη, τεκμηριωμένη και αληθινή πληροφόρηση και μόνο αυτούς πρέπει να ακούμε για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση και προς τη νεολαία μας, που αποτελεί  το μέλλον και την ελπίδα μας, να λειτουργεί προσεκτικά και με υπευθυνότητα.

Είναι θέμα ευθύνης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας, προς τους ηλικιωμένους γονείς, τους παππούδες μας, τα παιδιά μας, τους συναδέλφους και τους φίλους μας.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο χειμώνα, αλλά πιστεύω ότι λειτουργώντας με υπευθυνότητα όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά θα νικήσουμε την πανδημία και θα πάρουμε πίσω όλα όσα αυτή μας στερεί.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69