tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκαν στη Νάουσα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

nd ypo

Παρουσιάστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας στο τουριστικό περίπτερο «Κιόσκι» στη Νάουσα.
Τους υποψηφίους παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σάββας Ακριτίδης.

Οι δηλώσεις των υποψήφιων βουλευτών

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Η ελπίδα χτίζεται με αληθινή ευθύνη. Στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που κάνουμε. Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και θα είμαστε εδώ για να δίνουμε τη μάχη για την χώρα. Το πρόγραμμα παροχών του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται σε λεφτά που δεν υπάρχουν. Γιατί δε μας λέει ο κος Τσίπρας πως θα πληρώσουν τα ομόλογα το Μάρτιο; Η χώρα δε μπορεί να έχει προοπτική έξω από το ευρωπαϊκό πλαίσιο. Κάποιοι επιχειρούν να απαξιώσουν το έργο της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά. Προτιμώ να μιλώ με πράξεις. Στηρίζομαι σε εσάς, εσείς είστε η δύναμή μου. Πάμε μαζί για αλήθεια και έργο για την Ημαθία».

Κώστας Γιοβανόπουλος: «Το διακύβευμα μου έφτασε όταν ήρθε η ώρα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. Φτάσαμε ανιδιοτελώς να πούμε την πραγματικότητα μέσα στη Βουλή. Χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα πρώτα μεταξύ μας και μετά με τους πολίτες. Οι μέρες που έρχονται μετά τις εκλογές δε θα είναι εύκολες. Υπάρχουν άνθρωποι που θα αγωνιστούν και εγώ φιλοδοξώ να εκλεγώ».

Απόστολος Εμμανουηλίδης: «Πιστεύουμε στο Θεό. Ο σταυρός είναι το σήμα της νίκης. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους άθρησκους να βάλουν σταυρό στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί ένας άθεος να πάει να βάλει σταυρό στο ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω σε αυτό το ψηφοδέλτιο νίκης. Ευχαριστώ τον Γιάννη Σπάρτση, που υπήρξε πολιτικός μου πατέρας. Ευχαριστώ τον Τάκη Βλαχόπουλο. Τον Στάθη Σαρηγιαννίδη. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα της νίκης και θα είναι δική μας. Ναι μόνο στα καλά για την Ημαθία. Όχι μόνο στα κακά. Είστε τυχεροί που έχετε μια τέτοια δημοτική αρχή και έναν δήμαρχο τεχνοκράτη».

Τάσος Μπαρτζώκας: « Όταν η χώρα έφτασε πριν τη χρεωκοπία, αυτή η παράταξη, η Νέα Δημοκρατία, την έσωσε. Η 25η Ιανουαρίου θα είναι μια δύσκολη μάχη γιατί εδώ μέσα αλλά και εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πιεστεί πολύ. Υπήρξαν λάθη, αλλά έγινε και σημαντικό νοικοκύρεμα. Ζούμε σε τόπο με δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Θα δώσω τη μάχη για μια καλύτερη ζωή, να παραμείνει η Ελλάδα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Πιστεύω σε μια Ελλάδα που ανήκει στην Ευρώπη. Ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε μπροστά. Η δική μου γενιά πληρώνει τα λάθη του συστήματος που είχανε γίνει στο παρελθόν. Ο νομός μας χρήζει μεγαλύτερης προσοχής. Πιστεύω ακράδαντα πως ήρθε η στιγμή να βγει μπροστά η νέα γενιά. Η Νέα Δημοκρατία είναι ο μόνος δρόμος για μια καλύτερη Ελλάδα».

Γεωργία Μπατσαρά: «Είστε εδώ απόψε για στηρίξετε αυτό το ψηφοδέλτιο γιατί εσείς κάνατε τη Νέα Δημοκρατία. Πήραμε σκληρά μέτρα, το ξέρω, και στέγνωνε η ψυχή μου κάθε φορά που σηκώναμε το χέρι για τις τύχες αυτής της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς, σχημάτισε κυβέρνηση και εμείς τη στηρίξαμε. Η χώρα κρατήθηκε όρθια. Είναι τιμή του Κώστα Γιοβανόπουλου που σήκωσε το χέρι και είπε «Σταύρος Δήμας» για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και σήμερα είναι εδώ μαζί μας. Τι έκαναν οι άλλοι; Εμείς συνεχίζουμε, θα δώσουμε τη μάχη και ο λαός θα καταλάβει. Ψηλά το κεφάλι, δεν πτοούμαστε. Δεν υπάρχει βέρος Ναουσαίος στο ψηφοδέλτιο, αλλά εγώ αισθάνομαι Ναουσαία γιατί υπηρέτησα για 22 χρόνια ως μαθηματικός».

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Αυτό το ψηφοδέλτιο είναι μια ομάδα για το καλό της Ημαθίας. Κάνουμε έναν κοινό και κρίσιμο αγώνα. Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Επιλέγουμε το μέλλον της Ελλάδας. Πολιτεύομαι με την προσφορά μου και με την ελπίδα. Σας βεβαιώνω πως δεν είμαι καθόλου ευγενικός όταν πρόκειται για το καλό του τόπου μου. Είμαι πολιτικός πρώτης γραμμής. Αν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν στην εξουσία, ο κίνδυνος θα ήταν τεράστιος. Δε θα τον αφήσουμε, θα δώσουμε μάχη για προοπτική και ένα καλύτερο αύριο. Το 2015 θα είναι χρονιά ανάκαμψης και ανάπτυξης. Αν νομίζει ο κος Τσίπρας ότι παίζει καλό νταούλι και ζουρνά, να τον φέρουμε εδώ τις απόκριες. Ας τον φέρουμε να χορέψει παπαδιά, ίσως τον περιμένει μια καινούρια καριέρα, γιατί πρωθυπουργός δε θα γίνει. Θα νικήσουμε και θα οδηγήσουμε τη χώρα στην ασφάλεια και την πρόοδο».

Από πλευράς επισήμων παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Απόστολος Αποστόλου, οι αντιδήμαρχοι Χρυσούλα Πασχούλα και Στάθης Λογδανίδης, ο πρώην Ευρωβουλευτής Τάκης Βλαχόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο πρώην νομάρχης Γιάννης Σπάρτσης και πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

πηγή: www.naousanews.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69