tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Τ. Μπαρτζώκας σε Νάουσα και περιοχές της Δ.Ε. Αντιγονιδών: "Πυλώνας της οικονομίας επιχειρήσεις και αγρότες"

apostolou - mpartzokass - pasxoula

Την ευκαιρία να έρθει σε επαφή, για ακόμη μία φορά, με τους κατοίκους της Νάουσας, καθώς και με επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς της περιοχής, είχε το πρωί της Πέμπτης (15/1) ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης, συνομίλησε με πολίτες, άκουσε τα - εύλογα - παράπονά τους, αλλά έγινε και δέκτης ευχών, ως νέο πρόσωπο, να καταφέρει να δώσει την πολυπόθητη ανανέωση. Επίσης, έκανε σύντομη επίσκεψη στο Δημαρχείο Νάουσας, όπου συνάντησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολο Αποστόλου, την αντιδήμαρχο Χρύσα Πασχούλα και δημοτικούς υπαλλήλους (με το Δήμαρχο έχει κανονισμένη συνάντηση για άλλη μέρα).

mpartzokas as mieza

Στη συνέχεια, είχε επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα της Νάουσας και με υγιείς παραγωγικές μονάδες της περιοχής, που δίνουν δουλειά σε δεκάδες οικογένειες, ενώ επισκέφθηκε και τον Α.Σ. «Η Μίεζα», όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κώστα Λογγινίδη και άλλα στελέχη του συνεταιρισμού.

mpartzokas fas naousas2

Τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του ΦΑΣ Νάουσας, στον Αγ. Νικόλαο Νάουσας, όπου δεσμεύθηκε, όταν σβήσουν τα προεκλογικά φώτα, να αναπτύξει συνεργασία με την ομάδα, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που προγραμματίζει για τη στήριξη του μαζικού αθλητισμού και των αθλητικών συλλόγων.

Μετά τις επαφές του στη Νάουσα, ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Πρέπει να το βάλουμε όλοι στοίχημα. Η Νάουσα, από “πρωτεύουσα της ανεργίας”, να γίνει και πάλι “πρωτεύουσα της ανάπτυξης, της παραγωγικότητας, της ευμάρειας”. Όμως, με ουτοπικές και ανέξοδες πολιτικές, αυτό δεν μπορεί να γίνει… Χρειάζεται σταθερότητα, σοβαρότητα και όραμα».

mpartzokas antigonidon

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ., επισκέφθηκε χωριά της Δ.Ε. Αντιγονιδών, όπου μίλησε σε συγκεντρωμένους κατοίκους, που όταν πληροφορήθηκαν για την παρουσία του, πήγαν για να τον συναντήσουν από κοντά.

 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69