tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρεμβάσεις του δήμου Νάουσας στον δρόμο προς τα Πηγάδια

pigadia dromos

Από τον Δήμο Νάουσας ανακοινώθηκε ότι δόθηκε λύση στα προβλήματα που ταλάνιζαν χρόνια τον ορεινό όγκο, επιχειρηματίες και κατοίκους του βουνού, χάρη στην άοκνη προσπάθεια του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Λογδανίδη και στην αδιάκοπη εθελοντική εργασία της ομάδας έργου και διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια (Νάντια Τάκη-Τζέπου, Βαλσαμίδης Σταύρος και Λεφούσης Ηρακλής).

Το τμήμα δρόμου που εδώ και χρόνια είχε υποστεί καθίζηση και δυσχέραινε τη διέλευση των οχημάτων από και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, με κίνδυνο σοβαρών ατυχημάτων, αποκαταστάθηκε πλήρως και τοποθετήθηκαν ειδικές μπάρες προστασίας στα επίμαχα σημεία. Παράλληλα, με τη συνδρομή του μηχανήματος της αντιπεριφέρειας Ημαθίας, διαγραμμίστηκε όλη η διαδρομή προς το χιονοδρομικό κέντρο και προς Άγιο Παύλο και Κουτσούφλιανη, με διαγράμμιση ειδικών προδιαγραφών (κίτρινη) για την ασφαλή μετάβαση των τουριστών, επιχειρηματιών και των κατοίκων.

"Η νέα Δημοτική Αρχή θέτοντας προτεραιότητες, συνεχίζει να προβαίνει σε ενέργειες που στοχεύουν στην εκμετάλλευση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων για την ανάπτυξη του τόπου. Ο ορεινός τουρισμός ήταν και παραμένει προτεραιότητα και αυτό αποδεικνύεται με έργα. Το Χιονοδρομικό μας Κέντρο είναι έτοιμο να υποδεχτεί το χιόνι και, μαζί με αυτό, τους τουρίστες" προσθέτει η ανακοίνωση του δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69