tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άκουσε τα κάλαντα ο δήμαρχος Νάουσας

koutsogiannis kalanta

Μελωδικές παιδικές φωνές πλημμύρισε σήμερα το πρωί το δημαρχείο της Νάουσας, καθώς μαθητές του 1ου Λαππείου Γυμνασίου, μαζί με την καθηγήτρια μουσικής τους, τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Δήμαρχο, σε αιρετούς και εργαζόμενους. Οι μαθητές εκτός από εξαιρετικές μελωδίες με τη συνοδεία μουσικών οργάνων χάρισαν χαμόγελα, αντάλλαξαν ευχές και εγκαινίασαν με τον πλέον αισιόδοξο τρόπο τις γιορτινές ημέρες, σύμφωνα με το Δήμαρχο, κ. Νίκο Κουτσογιάννη που υποδέχθηκε τα παιδιά με παραδοσιακό κέρασμα και εγκάρδιες ευχές.

Στη συνέχεια το εορταστικό κλίμα έγινε ακόμα πιο ζεστό, με τα παιδιά από το Υφάδι να ψάλλουν παραδοσιακά κάλαντα και να ανταλλάσσουν με όλους ευχές.

Το πρωινό της Τρίτης έκλεισε με το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Νάουσας» και τη μοναδική χορωδία του, που έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο. Ο Μαέστρος Δημήτρης Παρόλας προσέφερε για άλλη μια χρονιά μια εξαιρετική παράσταση. Ακολούθησαν κεράσματα και πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές και καλή και δημιουργική Νέα Χρονιά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69