tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκος Κουτσογιάννης: “ Η Νάουσα φεύγει μπροστά με δύναμη τους άξιους ανθρώπους της» - Τα ονόματα των υποψηφίων του

Με σύνθημα «Ναι στην πρόοδο, όχι στην απραξία και την οπισθοδρόμηση» ο Δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, παρουσίασε μέρος των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του «Κοινού Τόπου» στην κατάμεστη αίθουσα «Έρια» στο Πολιτιστικό Κέντρο Χρήστος Λαναράς. «Μαζί σας φτιάχνουμε ένα τόπο που αξίζει να ζεις. Μαζί σας θα πετύχουμε και θα κάνουμε πιο όμορφη την πόλη και τα χωριά μας», είπε απευθυνόμενος στους υποψηφίους ο κ. Κουτσογιάννης.

Ο επικεφαλής του «Κοινού Τόπου» αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που έγιναν κατά τη θητεία του τα προηγούμενα πέντε χρόνια, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επικράτησή του στις επερχόμενες εκλογές. «Μπήκαν 35 εκατ. ευρώ στο Δήμο, που έχει εξυγιανθεί και παρουσιάζει θετικούς ισολογισμούς. Αυτοί που θα τον πάρουν στα χέρια τους σε λίγους μήνες δεν θα πάρουν ένα μπάχαλο, όπως εγώ. Θα πάρουν ένα δήμο που λάμπει, ένα διαμάντι διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης. Αυτοί που θα πάρουν στα χέρια τους το δήμο σε λίγους μήνες θα είμαστε εμείς γιατί έχουμε όρεξη να συνεχίσουμε και πολλά να κάνουμε ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουτσογιάννης αποκάλυψε τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί στον Δήμο και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενέργεια, τα υδροηλεκτρικά και τα φωτοβολταικά έργα και στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας που θα δώσει αξία στην περιοχή και θα οδηγήσει σε επενδύσεις. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της πόλης και του δημοτικού πάρκου, την πεζοδρόμηση της πλατείας και την ανάδειξη μνημείων και σημαντικών κτιρίων. Μίλησε για μία έξυπνη και καθαρή Νάουσα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης, έξυπνο σύστημα στάθμευσης, on-line πληροφόρηση, φωτισμό LED και δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ποδηλάτων. Παράλληλα, δεσμεύθηκε για σωστή συντήρηση δρόμων, βελτίωση υδροδότησης και αποχέτευσης στην πόλη και στα χωριά, καλά σχολεία, παιδικές χαρές και αδειοδοτημένους παιδικούς σταθμούς.

Ακολουθούν βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Κουτσογιάννη και η λίστα των υποψηφίων του αλφαβητικά.

Αυτή η δημοτική αρχή του κοινού τόπου, αυτή η μεγάλη δημοτική κίνηση της προόδου, δεν ήταν και δεν θα είναι ένα διάλειμμα στην απραξία και την οπισθοδρόμηση. Είναι η νέα πραγματικότητα της Νάουσας και της περιοχής της, της αγαπημένης μας πατρίδας, του τόπου που μας γέννησε και μας μεγάλωσε! Είναι η νέα πραγματικότητα, με τη δική σας εμπιστοσύνη! Με την αγάπη σας, με τη στήριξή σας, με τον ενθουσιασμό σας!

Μέχρι να φύγω από το δήμο πρέπει να έχω δείξει πόσο ελληνικός, σωστά ελληνικός, είναι αυτός ο τόπος. Εδώ δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Αλέξανδρο. Εδώ είναι η καρδιά της Μακεδονίας! Πρέπει να γίνουν ανασκαφές στη Σχολή Αριστοτέλη και στο Τσιφλίκι των Λευκαδίων, στην Αρχαία Μίεζα. Αν χρειαστεί θα κάνω καμπάνια crowdfunding για την αρχαιολογική έρευνα. Ξένοι και Έλληνες δεν θα πηγαίνουν μόνο στη Βεργίνα. Θα έρχονται εδώ για τα αρχαία μας και για το Κέντρο Συντήρησης και Έκθεσης Ψηφιδωτών, που αύριο παραδίδεται στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για να ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Έχω να φτιάξω το εμπορικό κέντρο. Να πεζοδρομήσω την πλατεία, να ξαναστήσω το δημοτικό πάρκο και την παραποτάμια περιοχή για να φανεί το ποτάμι της πόλης, να αναδείξω τα μνημεία και τα σημαντικά κτίρια της πόλης, να φτιάξω τα πεζοδρόμια, χρειάζονται πλακοστρώσεις ...να μπορείς να περπατάς ελεύθερα. Να αλλάξω τα φωτιστικά σώματα με LED, παντού.

Έχω να συντηρήσω σωστά τους δρόμους και να φτιάξω καλύτερους. Στην πόλη και στα χωριά. Και για τους επισκέπτες και για τους αγρότες μας. Όπως και την υδροδότηση και την αποχέτευση στις κοινότητες. Ο βιολογικός και οι εξωτερικοί αγωγοί θα κοστίσουν πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Η πόλη της Νάουσας, το κέντρο μας, θα πρέπει να γίνει πιο φιλόξενη, πιο έξυπνη. Να αποκτήσει έξυπνο σύστημα στάθμευσης, έξυπνο φωτισμό και σύστημα on-line πληροφόρησης. Να γίνουμε ο πρώτος Δήμος με δικό του δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, να έχουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ποδήλατα. Να παρέχουμε σε επισκέπτες και δημότες νέες υπηρεσίες μέσω της έξυπνης κάρτας δημότη – επισκέπτη.
Ακόμα και τα αδέσποτα δείχνουν τι κοινωνία είμαστε. Να κάνω καταγραφή και να βάλω κτηνίατρο να κάνει στειρώσεις, να τελειώσει το αίσχος των μαζικών δολοφονιών σκύλων.

Και για την ενέργεια, έχω μια περιοχή που μεγαλούργησε πολύ πριν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που έχουμε σήμερα, έχω την ευλογία του νερού και του ήλιου. Θα βάλουμε φωτοβολταϊκά στις στέγες και θα ξαναπάρουμε ενέργεια από το νερό με τα μικρά δημοτικά υδροηλεκτρικά.

Να λειτουργήσει το τουριστικό website, να μπορούμε να τα περιγράψουμε όλα όσα έχουμε στον επισκέπτη της Ελλάδας που ψάχνει κάτι διαφορετικό από την ξάπλα στις παραλίες. Να ανεβάσω την αξία της περιοχής πριν διαπραγματευτώ το Βέρμιο, τα 3-5 πηγάδι και τα ιαματικά στον Κοπανό. Πρέπει να έχω κάτι πολύ ελκυστικό για την πρόσκληση του διεθνή διαγωνισμού. Οι επενδυτές πρέπει να δουν μέλλον σε ένα τόπο που ξέρει να διαχειρίζεται την περιουσία του. Δεν έρχονται στη μέση του πουθενά. Η Νάουσα θα γίνει brand.

Θα είναι μια περιοχή πολιτισμένη. Με καλά σχολεία, με πιστοποιημένες παιδικές χαρές, με παιδικούς σταθμούς αδειοδοτημένους που καλύπτουν τους πάντες, με καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Με νοσοκομείο. Με σωστή διαχείριση των σκουπιδιών. Με ανακύκλωση γυαλιού, τηγανέλαιων, σχολικού χαρτιού, ρούχων, συσκευασιών φυτοφαρμάκων... Μια πράσινη πόλη και μια πραγματικά πράσινη περιοχή.

Με μια κοινωνία που φροντίζει τους πιο αδύνατους. Θέλω ένα σωστό κέντρο Ψυχολογικής υποστήριξης, κοινωνικό φαρμακείο και παντοπωλείο, να φτιάξουμε οπωσδήποτε κοινωνικό φροντιστήριο. Να κοιτάξω και τα ΚΑΠΗ, το χρωστάω στη γερουσία μας που πικράθηκε από τα χάλια και της Νάουσας και της Ελλάδας ολόκληρης τα τελευταία χρόνια.

Και άχρηστος να είναι ο επόμενος δήμαρχος έχει εδώ μπόλικη και χρήσιμη δουλειά να κάνει. Αλλά ας μη βιάζονται οι επίδοξοι δήμαρχοι της Νάουσας. Θα έχουν πολύ καιρό ακόμα να μελετήσουν την πόλη και τα χωριά που θέλουν να διαφεντέψουν. Έχουν χρόνια μπροστά τους! Έχει εκλογές και το 2023! Υπομονή να έχουν! Και σοβαρή συμμετοχή στο δημοτικό μας συμβούλιο!

Στο μεταξύ εδώ φτιάχνουμε έναν ωραίο τόπο. Είναι τα 35 εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στο δήμο, είναι οι δουλειές που έγιναν, είναι έργα που πήραν το δρόμο τους, που αλλάζουν τη ζωή μας ήδη.

Αυτοί που θα πάρουν στα χέρια τους το δήμο σε λίγους μήνες δεν θα πάρουν ευχές και υποσχέσεις ούτε ένα δήμο μπάχαλο, όπως εγώ και οι πρώτοι μου συνεργάτες στον Κοινό Τόπο. Αυτοί που θα πάρουν στα χέρια τους το δήμο σε λίγους μήνες δεν θα πάρουν ένα ξενοδοχείο-ζόμπι που έκανε 100 ευρώ τζίρο καφέδες την ημέρα και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ζημιές κάθε χρόνο, ούτε μπακαλοτέφτερα για τα έσοδα των αιθουσών και τα παγκάρια. Θα πάρουν ένα δήμο που λάμπει. Θα πάρουν ένα διαμάντι διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης. Πάμε στην τρίτη χρονιά με θετικό οικονομικό αποτέλεσμα και με δείκτη ρευστότητας στο 3,2, δηλαδή, είμαστε ένας από τους πιο φερέγγυους οικονομικά δήμους στη χώρα. Έχουμε Γραφείο Δημοτικής Περιουσίας για να ξέρουμε τι μας γίνεται, μπήκε σειρά στις επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, η τεχνική μας υπηρεσία κάνει τη δουλειά και όχι εξωτερικοί συνεργάτες.

Αυτοί που θα πάρουν στα χέρια τους το δήμο σε λίγους μήνες..., φίλες και φίλοι, θα είμαστε εμείς!! Γιατί έχουμε όρεξη να συνεχίσουμε. Γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Και γιατί δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγυρίσει η κοινωνία μας στην εποχή της φλυαρίας και των κομματικών διαξιφισμών! Την έζησε αυτή την εποχή η Νάουσα! Ζήσαμε την εποχή όπου όλα ήταν υπόθεση δήθεν πιέσεων και διεκδικήσεων, όπου για την τεμπελιά και την κακοδιαχείριση των αρχόντων έφταιγε η κυβέρνηση, όποια κι αν ήταν. Τέλος, κυρίες και κύριοι!

Τώρα η Νάουσα είναι στα χέρια των ανθρώπων της, των δημιουργικών της δυνάμεων, των νέων, των άξιων.Είναι σήμερα εδώ μαζί μας! Ξεχωριστοί και ταυτόχρονα οικείοι, δικοί μας άνθρωποι!

Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισες της πόλης και των χωριών μας, νέοι και νέες αυτού του ωραίου τόπου, του Κοινού μας Τόπου! Αυτή είναι η δική σας δημοτική κίνηση! Οι δικοί σας άνθρωποι! Θα είμαστε υπηρέτες του δήμου Νάουσας, υπηρέτες των συμφερόντων των δημοτών. Θα είμαστε ακέραιοι και ολοκληρωτικά αφιερωμένοι στο καθήκον μας. Να πάμε μπροστά, να φτιάξουμε ένα τόπο που αξίζει να ζεις, Να συνεχίσουμε ένα μεγάλο έργο και να το κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο. Για μια όμορφη, αγαπημένη περιοχή. Για μια ευτυχισμένη κοινωνία που αισιοδοξεί για το μέλλον της, γιατί δουλεύει για το παρόν της, Μαζί σας θα πετύχουμε, με τη στήριξή σας θα συνεχίσουμε. Με την εμπιστοσύνη σας, με την αγάπη σας, θα νικήσουμε. Για όλους τους συμπολίτες μας. Γι αυτόν τον αγαπημένο τόπο, τον Κοινό μας Τόπο.
Για τον Δήμο της Νάουσας!

Ακολουθεί λίστα των πρώτων υποψηφίων του Κοινού Τόπου

ΑΔΑΜΙΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΑΝΘΡΑΚΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΦΘΑΛΜΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΒΑΡΒΕΡΗ ΜΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ
ΒΙΛΤΣΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
ΓΙΑΛΑΜΟΪΔΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
ΓΚΟΓΚΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΔΑΓΓΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΔΙΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ
ΔΟΛΔΟΥΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΔΟΥΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΑΤΡΟΣ
ΖΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΑΝΘΟΥΣΑ(ΣΟΥΖΗ) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΚΑΛΠΑΞΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
ΚΑΛΦΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ
ΚΑΡΑΦΟΥΣΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΖΗΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΟΡΤΣΙΝΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΟΓΔΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΜΑΛΑΚΗ-ΔΕΛΗΤΖΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ
ΜΙΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ
ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
ΜΠΙΤΕΡΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΡΙΤΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΝΗΣΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ
ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΦΩΤΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΕΚΑΛΗ ΤΡΑΪΑΝΗ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΤΣΙΛΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ
ΦΑΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69