tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

xatzogloy

Νάουσα: Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το έργο επεξεργασίας νερού

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της «Μονάδας Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας», ενός έργου που σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της θολότητας του νερού με την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων επεξεργασίας νερού και προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου.

Μέχρι σήμερα η πρόοδος είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, καθώς κατασκευάστηκε μέρος των τοιχίων των δεξαμενών οπότε το έργο εισέρχεται στην επόμενη φάση κατασκευής.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, Νίκος Κουτσογιάννης, δήλωσε:

«Η ταχύτητα με την οποία προχωρούν οι εργασίες επιβεβαιώνει την ετοιμότητα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ένα έργο που η Νάουσα είχε ανάγκη εδώ και πολλά χρόνια.

Συνεχίζουμε με στόχο να παραδώσουμε στους πολίτες μία σύγχρονη υποδομή που θα εξασφαλίζει αξιόπιστη υδροδότηση για τα επόμενα χρόνια.»

color feel banner

kogias horiz

kyriazis

meta morfo22

sidiropoulos

studio 69