BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Με κέφι και καλό κρασί το παραδοσιακό καζάνι του 'Κοινού Τόπου' στη Νάουσα

Με ιδιαίτερη επιτυχία και διάχυτο κέφι πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό καζάνι της Δημοτικής Παράταξης «Κοινός Τόπος», η οποία ηγείται του δήμου Νάουσας, το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στο Κτήμα Διαμαντάκου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μέλη και φίλοι της παράταξης, όπως και ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, ενώ το γλέντι περιλάμβανε χορό, καλό κρασί και τραγούδι, προσφέροντας μια ευχάριστη ευκαιρία για συνάντηση και διασκέδαση.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη μεγάλη νίκη της παράταξης στις δημοτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023. Τα μέλη και οι φίλοι του «Κοινού Τόπου» βρέθηκαν και συζήτησαν, θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από την προεκλογική τους πορεία και γιόρτασαν την επέτειο αυτή με ένα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα.

Σημαντική ήταν η παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου. Παραβρέθηκαν επίσης οι πολιτεύτριες Στέλλα Αραμπατζή και Τζωρτζίνα Αθανασίου, οι οποίες τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69