BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Κουτσογιάννης: Η απόφαση αργίας είναι λανθασμένη και πολιτικά υποκινούμενη

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για το ξενοδοχείο Βέρμιο, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης σχολίασε την απόφαση που τον έθεσε σε αργία, επιμένοντας ότι πρόκειται για μια λανθασμένη απόφαση. Ο κ. Κουτσογιάννης υποστήριξε πως πίσω από αυτή την κίνηση κρύβονται πολιτικοί του αντίπαλοι, οι οποίοι επιδιώκουν να τον εξοντώσουν πολιτικά.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος υπέγραψε την απόφαση, «δεν ελέγχεται από πουθενά» και θεωρεί πως η ενέργεια αυτή είναι μέρος μιας ευρύτερης πολιτικής πολεμικής εναντίον του.

Αναφερόμενος στο συμβάν στο γραφείο της Βέροιας, ο κ. Κουτσογιάννης απέκρουσε τις κατηγορίες που του αποδίδονται από τον υπάλληλο, επισημαίνοντας πως το σπάσιμο του τζαμιού (στο γραφείο του υπαλλήλου) ήταν ένα ατυχές συμβάν, το οποίο συνέβη κατά λάθος.

Με την απόφαση αυτή (απόφαση αργίας) να έχει ήδη δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις, ο κ. Κουτσογιάννης φαίνεται αποφασισμένος να υπερασπιστεί την θέση του, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία εις βάρος του στερείται νομιμότητας και έχει πολιτικά κίνητρα.

Δείτε στο βίντεο τι είπε γι αυτό το θέμα

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69