BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ο Στέλιος Δάγγας και η Βασιλική Δανιηλίδου αναπληρωτές Δημάρχου στη Νάουσα

 Σε μία έντονα φορτισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, εξελέγη ο Στέλιος Δάγγας ως αναπληρωτής δημάρχου, μετά την υποχρεωτική απομάκρυνση από τα καθήκοντά του του δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη. Ο κ. Κουτσογιάννης τέθηκε σε διοικητική αργία λόγω απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ο κ. Δάγγας, ως νυν αντιδήμαρχος, καλείται τώρα να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του δήμου. Σε περίπτωση που χρειαστεί, την αναπλήρωσή του θα αναλάβει η αντιδήμαρχος Βασιλική Δανιηλίδου.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ωστόσο, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και απαιτήσεις για διαφάνεια. Ο Γρηγόρης Μάρκοβιτς επέμεινε να διαβαστεί ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κάτι που αρνήθηκε να κάνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Αϊδίνης. Ο κ. Αϊδίνης επικαλέστηκε προσωπικά δεδομένα που περιέχονται στο έγγραφο και πρότεινε στους επικεφαλής της μειοψηφίας να το διαβάσουν ιδιωτικά στο γραφείο του.

Η άρνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή πλήγμα στη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη του δημοτικού σώματος. Ο κ. Καρανικόλας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας είτε την παραίτηση του κ. Κουτσογιάννη είτε των συμβούλων του, ώστε να μην θεωρηθούν συνεργοί στη διατήρηση της κρίσης.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Αϊδίνης, δήλωσε πως σκέπτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση, επιφυλασσόμενος να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση τις επόμενες ημέρες.

Δήλωση του Αναπληρωτή Δημάρχου Στέλιου Δάγγα

«Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης δέχθηκα την πρόταση του κυρίου Κουτσογιάννη και των Δημοτικών συμβούλων, να αναπληρώσω τον Δήμαρχο κατά το διάστημα της αργίας του. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων των πολιτικών παρατάξεων, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας».

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69