BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η oδός Δημητρίου Βλάχου στη Νάουσα

Παραδόθηκε σε κυκλοφορία από το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, προς χρήση από πεζούς και οχήματα η Οδός Δημητρίου Βλάχου (Πρώην Δημαρχίας) στη Νάουσα.

Η οδός εντάσσεται στο έργο του .Open Mall  και οι εργασίες ανάπλασης πραγματοποιήθηκαν, στην οδό Δ. Βλάχου (πρώην Δημαρχίας) από την οδό Ν. Ζαφειράκη-Χρ. Λαναρά έως την διασταύρωση με την οδό Γ. Κωνσταντινίδη.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νάουσας αναφέρει:

«Παραδίδουμε σήμερα στην κυκλοφορία το πλήρως ανακαινισμένο, λειτουργικό, υψηλής αισθητικής, κομμάτι της Οδού Δημητρίου Βλάχου, προς χρήση από πεζούς και οχήματα.

Η παρέμβαση αυτή, αποτελεί ένα μικρό μέρος, του οράματος της Διοίκησης μας για την ανάπλαση, αισθητική αναβάθμιση και δημιουργία ενός δικτύου πεζοδρόμων στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Με αυτόν τον τρόπο, δίδεται ο δημοτικός χώρος, για ασφαλή χρήση στους πεζούς και δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης για τον εμπορικό κόσμο της Νάουσας.

Πολύ σύντομα, θα παρουσιάσουμε το σχέδιο, για την ανάπλαση της πλατείας και τον κάθετο σε αυτήν δρόμο, τον οποίο θα εντάξουμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, για  να προχωρήσει η μεγάλη παρέμβαση με στόχο την ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο κέντρο της πόλης».

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69