BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Καρανικόλας: "Από τις πιο σκοτεινές ημέρες στην ιστορία του Δήμου Νάουσας"

Η δημοτική παράταξη "ΕΝΑ ΜΑΖΙ" του πρώην δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα κατάσταση ως μία από τις πιο σκοτεινές στιγμές στην ιστορία του Δήμου Νάουσας. Επικεντρώνονται στις νομικές περιπέτειες του δημάρχου Κουτσογιάννη, επικρίνει έντονα τη συμπεριφορά του δημάρχου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σήμερα ήταν μία από τις πιο σκοτεινές ημέρες στην ιστορία του Δήμου μας.

Εδώ και ένα χρόνο ο Δήμος μας ταλαιπωρείται με τις νομικές περιπέτειες του κ. Κουτσογιάννη. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι τον μισό χρόνο της διοίκησής του τον έχει περάσει σε αργία και τον υπόλοιπο μισό προσπαθώντας να βρει νομική διέξοδο από αυτήν.

Πριν όμως από αυτό θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουτσογιάννης έχει καταδικαστεί τελεσίδικα στο Εφετείο Θεσσαλονίκης και μάλιστα δύο φορές, από δύο διαφορετικές συνθέσεις των δικαστηρίων, αφού προηγήθηκε η πρώτη καταδίκη του στο Πρωτοδικείο Ημαθίας. Τρία δηλαδή διαφορετικά δικαστήρια τον καταδίκασαν τελικά τελεσίδικα.

Είναι παραπάνω από προφανές ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης τον έθεσε αναγκαστικά ξανά σε αργία για τις τελεσίδικα παράνομες πράξεις του και αφού αυτές ζημίωσαν ανεπανόρθωτα τον Δήμο μας.

Και ποια ήταν η αντίδραση του πρώτου πολίτη του Δήμου μας; Πώς δέχτηκε την ποινή του ο δήμαρχος μας που θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία μας;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επισυνάπτονται, πήγε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Βέροια και κοινώς τα έκανε «λαμπόγυαλο».

Ως κοινός τραμπούκος προκάλεσε φθορές, έσπασε τζάμια, και απειλούσε τους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που τρομοκρατημένοι θα έχουν να θυμούνται για όλη τους την ζωή τον νταή και μάγκα κ. Κουτσογιάννη.

Η μήνυση που προφανώς ακολούθησε, οδήγησε σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα στην σύλληψη του κ. Κουτσογιάννη και την μεταγωγή του με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας σύμφωνα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Η αλήθεια είναι ότι όλη η ιστορία μας προκαλεί τεράστια θλίψη για την κατάντια του Δήμου μας.

Για αυτούς τους λόγους πρέπει να γινόμαστε γνωστοί στο πανελλήνιο;

Αυτός είναι ο εκλεγμένος δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας;

Αυτόν στηρίξανε με πάθος οι υποστηρικτές, οι υποψήφιοι και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του;

Φτάνει πια! Παραιτηθείτε τώρα! Και αφού είστε τόσο μάγκας απαιτούμε να δώσετε στην δημοσιότητα την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης  στο σύνολο της και όχι αποσπάσματα που παραπλανούν τον κόσμο.

Άλλωστε,  όπως λέει ο λαός, «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και εσείς τον εξαντλήσατε".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69