tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στηρίζει την παραχώρηση της έδρας Ηλιόπουλου στον Κασσελάκη

Σε μια κρίσιμη πολιτική καμπή για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.) Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας την κάλυψη της κενής βουλευτικής έδρας από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη. Η έδρα αυτή προέκυψε μετά την παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου, και τη συνακόλουθη έκφραση επιθυμίας του προέδρου να καλύψει αυτή τη θέση.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας τονίζει ότι η παραχώρηση της έδρας στον Στέφανο Κασσελάκη αποτελεί ζωτικής σημασίας κίνηση για το κόμμα, επισημαίνοντας την ανάγκη συσπείρωσης των μελών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να διασφαλιστεί η ισχυρή παρουσία του στο κοινοβούλιο. Η στήριξη του προέδρου για την κάλυψη της έδρας θεωρείται απόλυτα απαραίτητη όχι μόνο για την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής δύναμης του κόμματος αλλά και για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητάς του ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει η Νομαρχιακή της Ημαθίας.

Η Ν.Ε. εκφράζει, επίσης, τη βαθιά της ανησυχία για τον κίνδυνο απώλειας της έδρας από έναν ανεξάρτητο υποψήφιο ή από άλλο κόμμα, μια πιθανότητα που θα μπορούσε να υπονομεύσει την επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε μια περίοδο που η φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κρίσιμη.

Με την έκκλησή της, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας καλεί τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος να συνεργαστούν στενά για να διασφαλιστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραμείνει μια ισχυρή πολιτική δύναμη, ικανή να αντιμετωπίσει τις σοβαρές εθνικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69