tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αναβάθμιση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου με 10.000.000 ευρώ

Ο βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε γνωστή την έναρξη των διαδικασιών αναβάθμισης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, ένα σημαντικό έργο που θα δώσει νέα πνοή στον ορεινό τουρισμό της περιοχής. Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, εκταμιεύτηκε το ποσό των 10.000.000 ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή νέων υποδομών και την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών στο κέντρο.

Η αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της κυβέρνησης για την ενίσχυση του τουρισμού και την τόνωση των τοπικών οικονομιών, όπως τόνισε ο βουλευτής. «Η κυβέρνηση αποδεικνύει τη στόχευσή της στην περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού και των τοπικών οικονομιών, καθώς διαμορφώνονται πλέον οι προϋποθέσεις για να καταστεί η Ημαθία κέντρο του ορεινού και χιονοδρομικού τουρισμού», δήλωσε ο κ. Βεσυρόπουλος.

Το έργο αυτό αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα στο Σέλι, αναβαθμίζοντας την τουριστική εικόνα της περιοχής και προσφέροντας νέες δυνατότητες ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων στους επισκέπτες. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, το οποίο είναι ήδη ένα από τα πιο ιστορικά χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, θα εκσυγχρονιστεί πλήρως, ενισχύοντας την ελκυστικότητα της Ημαθίας ως προορισμό για ορεινές και χιονοδρομικές δραστηριότητες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69