tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Αν. Υπ. Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση περιόδευσε στην Ημαθία

Την Πέμπτη 23 Μαΐου κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από την Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, τον βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη, τους βουλευτές Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και τον πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρο Γιανναβαρτζή πραγματοποίησαν περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Αρχικά επισκέφτηκε το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, ο οποίος παρουσία των αντιδημάρχων και του Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας Βαγγέλη Παλιούρα, έθεσε στον Υπουργό καίρια προβλήματα του Δήμου ώστε να συμβάλει στην επίλυσή τους. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την κάθετη μονάδα, αγροτικών προϊόντων Α. Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ, όπου έγινε ευρεία συζήτηση για την πορεία χρηματοδότησης των παραγωγικών αγροτοδιατροφικών επιχειρήσεων και τη δυνατότητα βελτίωσης και επέκτασης αυτών των μέτρων.


Το κλιμάκιο ακολούθως επισκέφτηκε το Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών και το αναστηλωμένο Παλάτι του Φιλίππου του Β', όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε η Έφορος  Γεωργία Στρατούλη – Μακάκου ενώ παρευρέθηκε εκ μέρους της Δ.Ε.Ε.Π. η υπεύθυνη Τομέα Πολιτισμού Τζωρτζίνα Αθανασίου.

Στο Νοσοκομείο Βέροια όπου τους καλωσόρισε ο Διοικητής του Ηλίας Πλίογκας, παρουσία των Υπευθύνων Τομέων της Δ.Ε.Ε.Π. Δήμητρας Βενιοπούλου και Ηλία Νοβάκη, δόθηκε η ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να δούνε την πορεία των έργων που εκτελούνται, ενώ ο κ. Παπαθανάσης έκανε αναφορά στην μεγάλη χρηματοδότηση του νοσοκομείου, τόσο από το Ταμείο Ανάκαμψης όσο και το ΕΣΠΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το Νοσοκομείο έχει την μεγαλύτερη χρηματοδότηση αλλά και την μεγαλύτερη απορροφητικότητα κονδυλίων πανελλαδικά.

Τέλος το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου ο πρόεδρος Γιώργος Μπήκας παρουσία εκπροσώπων της ΕΘΕΑΣ, της ΕΚΕ, του ΣΕΒΕ έθεσε μια σειρά ζητημάτων για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία των επιχειρήσεων, ενώ από τη σειρά του ο Υπουργός έδωσε σχετικές διευκρινήσεις, τονίζοντας την επιτυχία των μέτρων ενώ ανέφερε πως σύντομα θα ανακοινώσει μια σειρά νέων, που θα βελτιώσουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας.

Σε όλες τις συναντήσεις από τους συμμετέχοντες και του παρευρισκόμενους τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης της πορείας της χώρας, που πλέον πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, με ενδυνάμωση της Κυβέρνησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την συμμετοχή και τη ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, ώστε να είναι δυνατή η φωνή της Ελλάδας στη λήψη των αποφάσεων, που αφορούν όλους μας , στην Ευρώπη.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69