tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας – Σ. Φάμελλος: ‘Θέλουμε μια Ελλάδα με δυνατότητες και ευκαιρίες ίδιες για όλες και όλους’

Με καλεσμένο τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλο, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας.

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην γεμάτη αίθουσα του πολυχώρου Sala Ελιά στην Βέροια.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πριν φτάσει στην γιορτινή εκδήλωση, συναντήθηκε με τους αγρότες στο μπλόκο του Νησελίου και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν (φθηνότερο ρεύμα και καύσιμα, να μην χαθούν οι αγροτικές εκτάσεις από τα κόκκινα δάνεια και χαμηλότερες τιμές στα αγροεφόδια κ.α.).

Στον χαιρετισμό του ο συντονιστής Γρηγόρης Γεωργιάδης ενημέρωση τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην οικογενειοκρατία του Μητσοτάκη, στα προβλήματα των πολιτών και τη δύναμη της χώρας, αλλά και την ευθύνη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. «…Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες δυνατότητες. Αυτό θα γίνει με μια ισχυρή σύγχρονη ανθρώπινη πολιτεία. Να υπάρχει σχέδιο και κανόνες, με ισχυρούς δήμους, και ισχυρό κοινωνικό δίκτυο αλληλεγγύης…».

Έπειτα ο αναπληρωτής συντονιστής Αντώνης Καραγιάννης έκοψε και μοίρασε την βασιλόπιτα. Το φλουρί έπεσε στην Ο.Μ. Αποστόλου Παύλου και την Σοφία Ιντζιάδου.

Δύο άτομα τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο κόμμα. Πρόκειται για το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, που για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, Γιώργο Μουρατίδη και τον Γιάννη Γαλίκα που επί 46 χρόνια υπηρετεί τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Έπειτα οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτό μενού και κρασί και διασκέδασαν με ζωντανό έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα.

Το μουσικό σχήμα αποτελούνταν από τους:

Σιαμίδου Φαίη, φωνή

Λένος Χρήστος, μπουζούκι – φωνή

Σιταρίδης Μάκης, κιθάρα – φωνή

Κοντοκωστάκος Κωνσταντίνος, ντραμς

Καλιωτάκης Παναγιώτης, πλήκτρα

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69