tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιώργος Γαβρίλης: "Η κυβέρνηση με κρυφή ατζέντα ετοιμάζεται για φοροεπιδρομή στην μικρομεσαίους ελευθέρους επαγγελματίες" (φωτογραφίες, βίντεο)

Ομιλία στην Βέροια για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο πραγματοποίησε στην Βέροια ο τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γραβρήλος. Στον τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα φέρει τους μικρομεσαίους ελευθέρους επαγγελματίες ο νέος οριζόντιος τρόπος φορολόγησης που έθεσε σε διαβούλευση η κυβέρνηση και αφορά αυτούς που δηλώνουν καθαρά εισοδήματα κάτω από 10.000 ευρώ.

Ο κ. Γραβρήλος τόνισε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μια κρυφή ατζέντα και ετοιμάζεται για μια φοροεπιδρομή στην μεσαία τάξη με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίος κινείται «πάνω στις ράγες της έκθεσης Πισαρίδη» κι έχει στόχο να μειώσει τον αριθμό των ελευθέρων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων.

Για να το πετύχει αυτό η κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Γαβρίλος, βάζει την μια κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη και στην προκειμένη περίπτωση τους μισθωτούς απέναντι στους ελευθέρους επαγγελματίες. «Την ίδια ώβρα κανένας λόγος για την αισχροκέρδεια των καρτέλ τροφίμων, για την φορολόγηση των μερισμάτων, την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων» τόνισε ο κ. Γαβρίλος.

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμη ότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο δεν είναι δίκαιο, κλείνει τα μάτια στην μεγάλη φοροδιαφυγή, χαρακτηρίζει φοροφυγάδες τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες και το επόμενο διάστημα θα βάλει λουκέτο σε πολλές επιχειρήσεις,.

«Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει. Πρέπει να φύγουμε από μια λογική χαμηλών προσδοκιών. Η χώρα έχει πλούτο» σημείωσε ο κ. Γαβρίλης και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει σύντομα την εσωστρέφεια και θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα της κοινωνίας.

Εκ μέρους της Νομαρχιακής. Ο Γρηγόρης Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτική εξαπάτησης της κυβέρνησης το νέο φορολογικό νομοσχέδιο επειδή άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει τώρα. Από την πλευρά του ο Νίκος Αυτζής τόνισε ότι το νέο φορολογικό θα αποτελέσει ταφόπλακα για μεγάλη μερίδα των ελευθέρων επαγγελματιών.

Ακολούθησε διάλογος με εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69