tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Ημαθίας στην ΔΕΘ (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου της Ημαθίας στην ΔΕΘ. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και οι δήμαρχοι Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας, η πολτιτευτής της ΝΔ Στέλλα Αραμπατζή κ.α.

Πριν τα εγκαίνια, έγιναν παρουσίαση και γευσιγνωσία του «Imathia’s Brunch» (Ημαθιώτικο δεκατιανό) από την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας (Επίδειξη: Πιροσκί με τυρί και πιπεριές Αγίου Γεωργίου) και κατασκευή προσώπου από το έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες» (Κονάκι- Εργαστήριο Παραδοσιακών Φορεσιών και Συνέχισης της Ναουσαΐικης Παράδοσης).

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ:

17:30-21:00 Παρουσίαση του «Menu Veria Gastronomy». Επίδειξη: Παραδοσιακή πίτα Φυτειάς.

17:30-21:00 Βυζαντινό σχέδιο από την «Icon Face Veria».

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ:

17:00-18:30 Επίδειξη μαγειρικής και σεμινάριο με θέμα "ορεκτικά της Νάουσας" όπως: παραδοσιακό ντολμαδάκι με αμπελόφυλλο ξινόμαυρου, τραγανό "γκαβόψαρο", “μπατζόπιτα”.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ:

17:00-18:30 Επίδειξη μαγειρικής και σεμινάρια (ζυγούρι με τραχανά, σαλάτα Αλεξάνδρειας, ριζότο με ροδάκινο και άγρια μανιτάρια).

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης (9-17 Σεπτεμβρίου 2023 / Περίπτερο 16 ΔΕΘ):

  • Προβολή του προορισμού στο τουριστικό περίπτερο της Π.Ε. Ημαθίας και των Δήμων Βέροιας, Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Διαγωνισμός επισκεπτών με πολλά δώρα τοπικών παραγωγών και τουριστικών επιχειρήσεων.
  • Stage γαστρονομίας και οινογνωσίας στο περίπτερο του “Imathia Quality” με cooking masterclass (έναρξη 18:30).
  • Περιήγηση και παρουσίαση στον γαστρονομικό πλούτο “Το καλάθι της Ημαθίας”.
  • Ενημέρωση για την διατροφική αξία του μοσχαριού Βεροίας και μαγειρική από τον Βοοτροφικό Σύλλογο Βέροιας.
  • Παρουσίαση παρασκευής ρεβανί Βέροιας από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βέροιας.
  • Food pairing από τον Σύνδεσμο Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας.
  • Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές» από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας με παράλληλες θεματικές δράσεις.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69