tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Καθαρή και ισχυρή εντολή στον Απόστολο Βεσυρόπουλο - Η πιο μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Ημαθία»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υφυπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή Ημαθίας, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, η οποία αποτελεί την πιο ξεκάθαρη παράσταση νίκης.

Χιλιάδες πολίτες από όλη την Ημαθία κατέκλυσαν το κτήμα «Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Βεσυρόπουλου.

Για τον Υφυπουργό Οικονομικών και Υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Απόψε, εδώ, χτυπάει δυνατά η καρδιά της Ημαθίας.

Για αυτό τον τόπο και για όλους εσάς, δίνω και θα συνεχίσω να δίνω τη ψυχή και την καρδιά μου.

Γιατί αξίζετε πολλά, αξίζετε ακόμη περισσότερα» ανέφερε, ξεκινώντας την ομιλία του ο Απόστολος Βεσυρόπουλος μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θερμών εκδηλώσεων από τους πολίτες.

Τόνισε ότι «Πολιτική χωρίς συναίσθημα και ανθρωπιά δεν υπάρχει.

.Η πολιτική δικαιώνει την ύπαρξη της όταν συμβάλλει στην επίλυση .προβλημάτων, όταν στηρίζει τον άνθρωπο.

Τον δικό μου ρόλο στην πολιτική τον αντιλαμβάνομαι με προτάσεις, ιδέες και αγώνα για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου.

Ενδεικτικά στα έργα μου για την Ημαθία, την τετραετία που ολοκληρώνεται, περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της πρώην Περιφερειακής Αγοράς στον κόμβο της Κουλούρας, όπου θα μεταφερθεί το Τελωνείο Βέροιας και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες.
  • Η κατασκευή του Νέου Διοικητηρίου της Βέροιας.
  • Η παραχώρηση του εγκαταλελειμμένου κτιρίου των δικαστηρίων στο Δήμο Βέροιας.
  • Η παραχώρηση του Παλιού Διοικητηρίου στο Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας.
  • Η οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος που είχε ανακύψει με τις διεκδικήσεις του δημοσίου απέναντι σε μικροϊδιοκτήτες στα Ριζώματα.
  • Η παραχώρηση του κτιρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. στον δήμο Αλεξάνδρειας.
  • Η επαναλειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα.
  • Η υλοποίηση έργων που αλλάζουν τα υγειονομικά δεδομένα της Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής, όπως και αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, το Νοσοκομείο Νάουσας και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας».

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι την Κυριακή έχουμε όλοι μία και μοναδική επιλογή: να αναδείξουμε κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί η χώρα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, στο δρόμο της ανάπτυξης και κυρίως στο δρόμο της μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στις πάνω από 50 μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή την τετραετία, παρά τις έκτακτες συνθήκες που προέκυψαν, τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευσή της για πολλαπλές μειώσεις φόρων, χωρίς να επιβάλλει ούτε ένα νέο φόρο και παρουσίασε τις δεσμεύσεις της για τη νέα τετραετία που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

  • Οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και σταδιακή κατάργηση του για όλους τους επαγγελματίες μέχρι το 2027.
  • Νέα αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για όλες τις οικογένειες με παιδιά.
  • Αύξηση του μέσου μισθού κατά 25% την επόμενη τετραετία.
  • Νέα αύξηση 3,4% στις συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου του 2024.
  • Αύξηση των μισθολογικών απολαβών εκπαιδευτικών με έμφαση στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς.
  • Αύξηση του επιδόματος μητρότητας στις γυναίκες αγρότισσες και στις γυναίκες ελεύθερους επαγγελματίες από τους 4 στους 9 μήνες στο ύψος του κατώτατου μισθού, από τα 150 έως 200 ευρώ που είναι σήμερα.
  • Μόνιμο πρόγραμμα για τη δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εργασίας κάθε έτος για νέους έως 29 ετών με ελάχιστη ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, με κάλυψη 50% του κόστους των ασφαλιστικών εισφορών για 6 μήνες για κάθε νέα πρόσληψη.
  • Διάθεση 1,8 δις ευρώ σε συνολικά 137.000 νέους έως 39 ετών για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι με φθηνά στεγαστικά δάνεια.
  • Νέα μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά μία μονάδα.

Αναφερόμενος στον αγροτικό κόσμο, ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μείωσε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, κατήργησε την εισφορά αλληλεγγύης, στήριξε τον αγροτικό κόσμο με αποζημιώσεις ύψους 863 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε μία κυβερνητική περίοδο, επιταχύνοντας τον χρόνο καταβολής των αποζημιώσεων.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη του πρωτογενούς τομεά για τη νέα τετραετία, στις οποίες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

  • Η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο και για το 2023.
  • Η αλλαγή και επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να επεκταθεί το πεδίο των αποζημιώσεων και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, σε ταχύτητα, ο μηχανισμός καταβολής των αποζημιώσεων στους αγρότες.
  • Μία σειρά νέων αρδευτικών έργων που θα ενισχύσουν θεαματικά την παραγωγή.

Ο κ. Βεσυρόπουλος συμπεριέλαβε στους στόχους και στις προτεραιότητες για την Ημαθία στη νέα κυβερνητική περίοδο την ένταξη της  στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης και την αξιοποίηση του πλούσιου ιστορικού και πολιτιστικού της κεφαλαίου.

«Την Κυριακή, η επιλογή είναι μία: η ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα και την επιλογή αυτή την εκφράζουν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Κυριακή βάζουμε τον πήχη ψηλά. Η Ημαθία Ψηλά.

Σας ζητώ μια νέα, καθαρή και ισχυρή εντολή.

Μαζί ξεκινήσαμε.

Μαζί συνεχίζουμε.

Μαζί θα νικήσουμε και πάλι» τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος μέσα σε θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους πολίτες".

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69