tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ώθηση από την αγάπη του κόσμου πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Τσιαμήτρος (φωτογραφίες, βίντεο)

Ανοιχτή συνάντηση με τους πολίτες πραγματοποίησε την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Τσιαμήτρος.

Η συνάντηση έγινε στην κατάμεστη, μέσα κι έξω, πιτσαρία «Παπαγάλος» στην Βέροια. 

Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και υποστηρικτές του Νίκου Τσιαμήτρου παραβρέθηκαν στην πολιτική του εκδήλωση. Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος από την αθρόα συγκέντρωση, εξέφρασε από καρδιάς τις σκέψεις του για τις επικείμενες εκλογές.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Βέροιας κ. Γιάννης Χασιώτης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως «σήμερα ανοίγει ο δρόμος η Ημαθία να ξαναβγάλει έναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και να τον στείλει στη Βουλή των Ελλήνων. Έναν βουλευτή που δεν θα νοιάζεται πως θα επανεκλεγεί, αλλά που θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα των νέων που σπουδάζουν για να καταλήξουν να γίνουν ντελιβεράδες, των νέων που θέλουν να παντρευτούν και δεν μπορούν γιατί μένουν στο σπίτι των γονιών τους. Στους ανθρώπους της τρίτης γενιάς που ταλαιπωρούνται από αυτό το σύστημα υγείας που κάθε μέρα φθίνει, τους αγρότες, τους επαγγελματίες τους εργαζόμενους».

Και καταλήγοντας ο κ. Γιάννης Χασιώτης τόνισε πως «σήμερα έχουμε και έχετε την ευκαιρία να βγάλουμε έναν βουλευτή, να βγάλουμε και να βγάλετε τον Νίκο τον Τσιαμήτρο. Ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια, που με πολλά ζόρια των σπούδασαν. Και σήμερα είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας και επαγγελματίας. Ένα παιδί που όταν έκανε πρόσκληση ο πρόεδρός ας Νίκος Ανδρουλάκης, έσπευσε να μπει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και να τραβήξει αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Ένα παιδί που μπορεί να καταλάβει τον πόνο του ανθρώπου που έχει ανάγκη. Είναι στο χέρι μας, είναι στο χέρι σας μέχρι που θα κλείσουν οι κάλπες, από σπίτι σε σπίτι να μιλήσουμε για το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Τσιαμήτρο, γιατί μόνο έτσι στις 22 Μαΐου θα ανατείλει μια φωτεινότερη μέρα για τη Βέροια και την Ημαθία».

Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Νίκος Τσιαμήτρος κάτω από συγκινησιακή φόρτιση είπε μεταξύ άλλων πως «αυτό που έγινε σήμερα, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα τόση αγάπη, τόση αφοσίωση και λατρεία στο πρόσωπό μου. Και σας ευχαριστώ πολύ. Ως ελεύθερος επαγγελματίας και γονιός δύο παιδιών, ζω, βλέπω και ακούω καθημερινά τα προβλήματα που έχουμε όλοι. Τα νοικοκυριά, οι νέοι, οι επιχειρήσεις, οι αγρότες» και συμπλήρωσε:

«Θα μπορούσα να διαβάσω 10 σελίδες με διάφορους στόχους. Δεν το κάνω. Θα μιλήσω από καρδιάς. Την 21η Μαΐου θέλω την στήριξή σας, θέλω να είμαι αυτός που θα ακούσει τα προβλήματά σας, θέλω να είμαι αυτός που θα μεταφέρει στην Αθήνα όλα τα προβλήματα και άμα μπορέσουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα, θα είναι τιμή και χαρά μου. Θα είμαι δίπλα σας, θα είμαι τα αυτιά σας, η φωνή σας και την 21η Μαΐου, με την δική σας υποστήριξη θα οδηγήσουμε το ΠΑΣΟΚ εκεί που πρέπει».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69