tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Που πήγε και ποιους είδε το Σάββατο η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Μ. Νάτσιου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου περιοδεία της Γραμματέως Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Μαρίας Νάτσιου στο νομό Ημαθίας.

Η κ. Νάτσιου μαζί με στελέχη της Γραμματείας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας παράρτημα Νάουσας προσφέροντας τρόφιμα για την παρασκευή γεύματος για τους ωφελούμενους. Η κ. Νάτσιου εξήρε τη συγκινητική προσπάθεια και την επιμονή των εθελοντών προκειμένου να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αξίζουν σεβασμό και αξιοπρέπεια! Δυστυχώς, τα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που μαστίζουν τις τοπικές μας κοινωνίες επηρεάζουν αυτούς τους θεσμούς και γι’ αυτό πρέπει να τους υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Στην συνέχεια η Γραμματέας επισκέφτηκε το Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας συνοδευόμενη από τον βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους. "Η κοινωνική αλληλεγγύη, η φροντίδα για τους συνανθρώπους μας και η εξασφάλιση μιας ποιοτικής και αξιοπρεπούς ζωής για όλους είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της πολιτικής μας φιλοσοφίας και η απόλυτη προτεραιότητά τόσο της Κυβέρνησης, όσο και της Νέας Δημοκρατίας" αναφέρει η ανακοίνωση.

rapti 80

Ακολούθησε επίσκεψη στον Όμιλο Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας "Σκοπός μας η προστασία και η εξέλιξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν πάσης φύσεως προβλήματα. Αυτή η ομάδα ανιδιοτελώς παλεύει και θα δίνει όσο οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται και όσο οι συνάνθρωποι μας στηρίζουν τη προσπάθειά του" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η τελευταία επίσκεψη έγινε στον φορέα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ και συγκεκριμένα στο <<Σπίτι της Βεργίνας>> μαζί με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κύριο Απόστολο Βεζυρόπουλο καθώς και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κύριους Αναστάσιο Μπαρτζώκα Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Έλενα Ράπτη. Από το 2008 η «Πρωτοβουλία» έχει ανοίξει και έχει αγκαλιάσει, φροντίσει, προστατεύσει και θεραπεύσει βαριά παιδικά τραύματα παιδιών από δυσλειτουργικές οικογένειες. Η Πρωτοβουλία, είναι ένας ζωντανός οργανισμός και μία μεγάλη οικογένεια που ανταποκρίνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις για πάγια έξοδα, προμήθεια τροφίμων, αλλά και ανάγκες όπως η θέρμανση.

Η παρουσία της κυρίας Νάτσιου στη Βέροια ολοκληρώθηκε με την ομιλία της στην εκδήλωση για την εξάλειψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, που διοργάνωσε η Γραμματεία σε συνεργασία με την βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κυρία Έλενα Ράπτη, στα πλαίσια του Συντονισμού του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης ‘’Ένα στα Πέντε’’. Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση και η ενδυνάμωση των παιδιών, ώστε να μπορούν να προστατεύουν τον εαυτό τους από τη σεξουαλική θυματοποίηση και βία, μαθαίνοντας και αναπαράγοντας στη συμπεριφορά τους απλούς κανόνες αυτοπροστασίας. Αυτό επιτυγχάνεται διδάσκοντας τον «Κανόνα των Εσωρούχων».

Την Γραμματέα συνόδευαν οι Περιφερειακοί Συντονιστές της Γραμματείας Θεμιστοκλής Δαμάκης και Νικόλαος Μπόραβος, η Τομεάρχης ΔΕΕΠ Ημαθίας Στέλλα Αραμπατζή οι Σύνδεσμοι της Γραμματείας Ολυμπία Σουγιουλτζη και Μαρία Χατζηκυριάκου, καθώς και η Τομεάρχης Παιδείας ΔΕΕΠ Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69